Hesabım
    Fargo'nun Pandemi Nedeniyle Ara Verilen 4. Sezon Çekimleri Tamamlandı

    Dizi, nihayet prodüksiyonu bitirdi ve yayın tarihi için geri sayıma başladı.

    Fargo’nun merakla beklenen dördüncü sezonu, dünya genelinde üretimin durdurulmasına neden olan Koronavirüs salgınına takılan yapımlardan sadece biriydi. 11 bölümden dokuzunu çekebilen ekip, pandemi başlangıcında hızlı bir şekilde set çalışmalarını durdurdu. Yalnızca birkaç ay sonra, kameralar son iki bölüm için yeniden çalıştı ve sonundan prodüksiyon tamamlandı.

    FX Network ve FX başkanı John Landgraf çarşamba günü açıklamayı yaptı. Noah Hawley'in antoloji serisinin en yeni sezonunun bu son iki bölümünde prodüksiyon, 8 Eylül'de sona erdi. Landgraf, kanalın sonbahar sezonu için düzenlediği sanal basın toplantısı sırasında oyuncuların ve ekibinin sağlığı ve güvenliğine gösterdiği ilgiden dolayı Hawley'i övdü. Landgraf, "Hawley, oyuncu kadrosuna ve ekibe "Hepimiz bu işte birlikteyiz" diyen bir not göndererek, yalnızca işteyken prosedürleri takip etmenin önemli olmadığını, aynı zamanda tatil günlerinde ne yaptıklarının da önemli olduğunu vurgulayan bir yaklaşım sergiledi." dedi.

    Landgraf, yaklaşık 500 oyuncu kadrosu ve mürettebatın aynı anda, üretimi mümkün olan en hızlı şekilde tamamlamak ve aynı zamanda "mümkün olduğunca fazla karantina ve tecrit sağlamak" için çalıştığını söyledi. Deneyimli dizi yıldızı Chris Rock, "Durmak kesinlikle sinir bozucuydu. Çünkü olay kötü de olsa kendinizi iyi hissediyorsunuz. Dürüst olmak gerekirse, bu ara bana pilimi şarj etme şansı verdi ve 'tamam, oyunum üzerinde çalışmaya hazırım' dedim. Dünyada Covid olmasını istemiyorum ama bence son iki bölüm en iyisi oldu." dedi. 

    Fargo’nun dördüncü sezonu, üç yıl içinde yayınlanacak ilk sezon olacak ve bu kez, iki suç örgütünün alternatif bir ekonomiyi kontrol etmek ve Amerikan rüyasının bir parçası uğruna savaşmak için mücadele ettiği 1950 Kansas City'de geçiyor. Sezon, bu sendikaların (Rock ve Jason Schwartzman'ın oynadığı) başkanlarının en küçük oğullarını birbirleriyle takas etmesiyle başlıyor ama gerilim sezon ilerledikçe artmaya devam ediyor. Bir ölüm tüm huzuru ve planları bozuyor. 

    Chris Rock ve Jason Schwartzman'ın yanı sıra “Fargo”da E’myri Crutchfield, Jack Huston, Ben WhishawGlynn Turman ve Jessie Buckley rol alıyor. Şovun idari yapımcılığını Hawley, Littlefield, Joel Coen ve Ethan Coen üstlenirken, MGM Television ve FX dizinin prodüksiyonunu yapıyor. 4. sezon 27 Eylül tarihinde prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top