Hesabım
    Fargo'nun Dördüncü Sezonunun Prömiyer Tarihi Belli Oldu

    Pandemi nedeniyle ertelenen yeni sezon için yeni tarih belirlendi

    FX, nihayet "Fargo"nun 4. sezonu için prömiyer tarihini belirledi. Yeni sezonun başlangıçta nisan ayında piyasaya çıkması planlanmıştı ama Koronavirüs'le ilgili üretimin ertelenmesi nedeniyle beş ay sonraya sarktı. Yeni karara göre, 4. sezon 27 Eylül Pazar günü arka arkaya bölümlerle prömiyer yapacak ve kalan dokuz bölüm haftalık olarak yayınlanacak.

    Chris Rock liderliğindeki dördüncü sezonun kalan üretiminin bu ayın sonlarında FX'te başlaması planlanıyor. Bir göç ve asimilasyon hikayesi olan, para için yaptıklarımız mottosuyla ilerleyen "Fargo"nun dördüncü sezonu, 1950 yılında Missouri, Kansas City'de geçiyor. Biri İtalyan, biri Afro-Amerikalı iki suç örgütünün tedirginlik yaşadığı bir barış anlaşması dizinin odak noktası. Afrika kökenli Amerikalı suç ailesinin başı olan Loy Cannon (Rock), ateşkesi güçlendirmek için en küçük oğlu Satchel'i (Rodney Jones) İtalyan mafyasının başı olan düşmanı Donatello Fadda'yla (Tommaso Ragno) takas eder. Buna karşılık, Donatello en küçük oğlu Zero'yu (Jameson Braccioforte) Loy'a verir ama sonra Kansas City mafyasının başı rutin ameliyat için hastaneye gittiğinde ölür ve her şey değişir.

    Dörüncü sezonun kadrosunda ayrıca, Uzo Aduba, Jack Huston, Jason Schwartzman, Ben Whishaw, Jessie Buckley, Salvatore Esposito, Andrew Bird, Jeremie Harris, Gaetano Bruon, Anji White, Francesco Acquaroli, Emyri Crutchfield ve Amber Midthunder yer alıyor. Gecikme, diziyi 2020 Emmy tablosunun da dışına itti. Eğer başarılı olursa gelecek yılın en iyi TV ödülleri için yarışacak.

    Sezon 4, Nisan 2017'de yayınlanan ve bir düzineden fazla Emmy adaylığı kazanan üçüncü sezondan üç buçuk yıl sonra geliyor. Noah Hawley tarafından yaratılan, yazılan ve yürütücü yapımcılığı üstlenen “Fargo”, yapım şirketi 26 Keys tarafından geliyor. 4. sezon, 27 Eylül 2020 tarihinde prömiyer yapacak ve birkaç bölüm birden yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top