Hesabım
    Natasha Lyonne ve Alia Shawkat, Amazon Dizisi ‘Desert People’ın Kadrosunda!

    Dizi, göçmen bir ailenin yaşantısına odaklanacak

    Natasha Lyonne ve Alia Shawkat, Amazon'da yarım saatlik bölümlerden oluşacak bir dizi geliştiriyorlar. "Desert People" başlıklı dizi, Palm Springs'te bir kulüp işleten Iraklı bir göçmen aileyi konu alıyor. Shawkat, Los Angeles'ta birinci nesil bir Amerikalı olarak cinselliği ve kimliğiyle hesaplaşan, ebeveynlerin yetişkin kızı olarak rol alacak.

    Shawkat ve Lyonne seriyi birlikte yarattı. Shawkat senaryoyu yazacak, kendisi ve Lyonne aynı zamanda Maya Rudolph, Danielle Renfrew Behrens ve Dianne McGunigle'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Lyonne, Rudolph ve Renfrew Behrens, şu anda Amazon'da bir ilk bakış anlaşması altında olan Animal Pictures başlığı altında yönetici yapımcılığını üstleniyor. Proje, ilerlemesi durumunda Shawkat’ın ilk dizi senaryosu olacak. Daha önce, rol aldığı 2018 yapımı “Duck Butter” filmini yazmıştı. Bir aktris olarak, "Arrested Development"teki rolü ve "Search Party"deki başrolüyle tanınıyor. Diğer TV kredileri arasında yakında yayınlanacak olan FX dizisi “The Old Man”, “Transparent” ve “Drunk History” yer alıyor.

    Lyonne ve Animal Pictures şu anda Amazon'da animasyon komedi “The Hospital”ı da geliştiriyorlar. Lyonne ayrıca kısa süre önce eleştirmenlerce beğenilen Netflix komedisi "Russian Doll"da ortak yazar ve başrol oyuncusu olarak yer aldı. Şov, komedi dalında en iyi kadın oyuncu, bir komedi dizisi için en iyi senaryo ve yönetici yapımcı olarak en iyi komedi dizisi olmak üzere üç Emmy adaylığı kazandı. Şu anda bu gösterinin ikinci sezon çalışmaları devam ediyor. Lyonne’nin tanınmış oyunculuk rolleri arasında 2014 yılında Emmy adaylığı kazandığı "Orange Is the New Black" ve "Slums of Beverly Hills"le "But I'm a Cheerleader" gibi filmler yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top