Hesabım
    ‘The Dark Crystal: Age of Resistance’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Fantastik diziye Netflix'ten iptal kararı çıktı

    Netflix, Thra gezegenine geri dönmeyecek. Platform, fantezi kukla dizisi “The Dark Crystal: Age of Resistance”ı yalnızca bir sezon yayınlandıktan sonra iptal etti. Dizi, 1982 yapımı Jim Henson filminin bir devam serisiydi. Dizi, üst düzey yöneticileri şeytani, çirkin Skeksis'in ikiyüzlü olduğunu ve karanlıkta kalan deneklerin yaşam enerjisini kendi yakıtları için tüketmeyi planladıklarını keşfeden bir grup genç Gelfling'in hikayesini anlatıyor.

    İptal haberi, gösterinin en iyi çocuk dizisi dalında Emmy kazanmasından birkaç gün sonra geldi. "'The Dark Crystal: Age of Resistance' için ek bir sezon olmayacağı kesin ama ödül alan bir dizinin devamı için hayranların can attığı da bir gerçek. Dizi tarafından yapılan açıklamada, bir şekilde diziye devam etmenin yollarının arandığı doğrulandı. Belki de bu hikayenin devamı ve sonu için bir sinema uyarlaması daha gelebilir. 

    "Age of Resistance", Taron EgertonAnya Taylor-Joy ve Nathalie Emmanuel gibi isimler tarafından gerçekleştirilen yıldız bir dublaj kadrosuna sahipti. Diğer oyuncular arasında, Caitriona Balfe, Helena Bonham Carter, Natalie Dormer, Gugu Mbatha-Raw, Mark Strong, Alicia Vikander, Mark Hamill, Jason Isaacs, Keegan-Michael Key, Simon Pegg ve Andy Samberg yer alıyor.

    Dizinin yaratıcı yazarları olan Will Matthews ve Jeffrey Addiss, aynı zamanda Javier Grillo-Marxuach ve Louis Leterrier'le birlikte yürütücü yapımcılık görevi de üstlendi. Jim Henson ve Halle Stanford ise “Age of Resistance”ın yönetmenliğini ve yine yürütücü yapımcılığını üstlendi. Kukla aksiyonları, gösteriyi de yapan The Jim Henson Company tarafından hayata geçirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top