Hesabım
    Kırmızı Oda'nın Alya'sı Hakkında İlginç Teori!

    Hayranlar tarafından sosyal medyada dolaşan ilginç iddia!

    Son haftaların en çok konuşulan dizilerinden olan ve gerçek hayat hikayelerinden esinlenen konusuyla da dikkat çeken Kırmızı Oda, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Psikiyatr Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun hastalarından yola çıkarak yazdığı eserlerinden TV'ye uyarlanan dizi için sosyal medyada ilginç bir teori ortaya atıldı.

    Başarılı oyuncu Melisa Sözen'in canlandırdığı ve övgüler topladığı Alya, dizinin en dikkat çekici karakterlerinden. Alya, hukuk fakültesi mezunu, annesinden şiddet gören ve onun intiharını an be an izlemek zorunda kalan ve pek kimseyle konuşamayan bir kadın. Kırmızı Oda'nın dördüncü bölümünde Alya'nın çocukluğunu izledik ve neler yaşadığını görmeye başladık. 

    Ortaya atılan teori ise şöyle; İstanbullu Gelin dizisinde, Süreyya ve Faruk'un kızları, Esma'nın torunu olan Yaz, Kırmızı Oda'nın Alya'sı. İstanbullu Gelin'in final sezonunda ortaya çıkan Süreyya'nın kızı Yaz, hukuk fakültesinde okuyan ve annesiyle sorunları olan bir karakter. Hatta dizide psikoloğa giden Yaz, annesinin, babaannesini öldürdüğünü de söylemişti. 

    İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya'nın durumu tam olarak yer almadı, Yaz'ın anıları olarak karşımıza çıktı ama dizinin uyarlandığı Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Hayata Dön' kitabında başrolü oynayan Süreyya karakteri şizofrendi ve kızı Yaz'a psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyordu. Buradan bakınca da Alya karakterinin köklerinin bir tesadüf olmadığı anlaşılıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top