Hesabım
    ‘Batwoman’ın Yeni Yıldızı Javicia Leslie'den, Batsuit'li İlk Fotoğraf

    Leslie, Ruby Rose'un yerine dizide başrol oynayacak

    "Batwoman" dizisinin yeni yıldızı Javicia Leslie, Gotham’ın yeni kahramanı Ryan Wilder’a ilk bakış imkanı sunan bir fotoğraf paylaştı. Oyuncu, cuma günü Instagram üzerinden pelerin ve kukuletasını giydiği bir fotoğrafla paylaşımda bulundu. Fotoğrafın açıklamasına "Dikkat et Gotham. Giyiniyorum ve başlamaya hazırım ama siz, Ryan Wilder'ın Batsuit üzerinde kendi dokunuşunu yapana kadar bekleyin." yazdı.

    Leslie, CW serisinde sevimli, saf ve yabani olarak tanımlanan yeni bir karakteri canlandıracak. Daha önce Ruby Rose tarafından canlandırılan ve mayıs ayında gösteriden ayrıldığını açıkladığında hayranlarını şoke eden selefi Kate Kane gibi bir karakter olmayacak. Yeni kahraman, yıllarca uyuşturucu kaçakçısı olarak Gotham Şehri polisinden kaçarak ve acısını kötü alışkanlıklarla maskeleyerek geçirdi. Ryan, aynı zamanda tamamen Amerikan kahraman klişesine meydan okuyan bir lezbiyen karakter.

    Leslie daha önce yaptığı bir açıklamada, “Televizyonda Batwoman'ın ikonik rolünü oynayan ilk siyahi aktris olmaktan dolayı son derece gurur duyuyorum ve biseksüel bir kadın olarak, LGBTQ + topluluğunu onurlandıran ve çığır açan bu gösteriye katılmaktan dolayı onur duyuyorum." dedi.

    “Batwoman”ın yapımcılığını Warner Bros. Television'la birlikte Berlanti Productions yapıyor. Caroline Dries seriyi geliştirdi ve Greg Berlanti, Sarah Schechter ve Geoff Johns'la birinci sezonunun baş yapımcısı olarak görev yaptı. Dizi, Bob Kane tarafından Bill Finger'la birlikte DC için yaratılan karakterlere dayanıyor. “Batwoman”ın ikinci sezonu şu anda Vancouver'da çekiliyor. Gösteri ocak ayında The CW'de yayın hayatına geri dönecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top