Hesabım
    Ozark'ın Yıldızlarından Madison Thompson,‘The Young and the Restless’ın Kadrosunda!

    Ozark'ın son sezonunun yıldızı, CBS dramasına dahil oldu.

    Ozark'ın suçlarla dolu dünyasından, Genoa şehrine doğru bir yıldız kayıyor. Genç oyuncu Madison Thompson, Netflix’in bol ödüllü ve sevilen dizisi Ozark'ın üçüncü sezonunda tekrar eden ana rollerden birini başarıyla üstlendikten sonra, CBS’in efsane gündüz dizisi The Young and the Restless'ın kadrosuna katıldı

    Thompson, göründüğünden daha fazlası olduğunu kanıtlayacak ve dünyevi tutkuları olan genç bir kadın olan Jordan'ı oynayacak. Haber hazırlanırken mesaisi başladı bile. Thompson'lı ilk bölümü ekim ayı sonunda yayınlanacak. Gündüz kuşağı dizisinde Thompson'ın rolü devam eden sürekli bir rol olacak. 

    Suç draması Ozark'ta Thompson, Byrdes'in operasyonlarını denetlemek için Ozarks'a taşınan gizli suç lideri Helen Pierce'ın (Janet McTeer) 17 yaşındaki kızı Erin'i canlandırdı. Helen Pierce karakteri, Byrdes Ailesi'nin mafya bağlantıları için en önemli karakter konumundaydı ve ikinci sezon sonunda diziye ağırlığını koymaya başlamıştı. 

    Thompson, daha önce ABC’nin Kevin's Save the World'ünde bir süre konuk yıldız olarak sahne aldı. 19 yaşındaki Thompson, profesyonel oyunculuğun yanı sıra aynı zamanda USC'de Sinema Sanatları alanında işletme derecesi alan bir birinci sınıf öğrencisi. İkinci sınıfın başında Müzikal Tiyatro eğitimi almayı planlıyor. Bu arada Ozark, dördüncü ve final sezonu onayı aldı. Son sezon iki ayrı zamanlarda yayınlanacak ve şimdiye kadarki en uzun sezon olacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top