Hesabım
    'Penny Dreadful'un Yönetmeni Paco Cabezas, CBS Draması 'The Gypsy Bride'ı Çekecek

    Roman uyarlaması olan The Gypsy Bride, gizemli cinayetlere odaklanacak

    Projeleri arasında 'The Alienist' ve 'Fear the Walking Dead' olan TV yöneticisi, ViacomCBS International Studios ve Diagonal TV'den gelen yeni suç dizisinin yönetmenliğini yapacak. Deneyimli TV yönetmeni Paco Cabezas, Penny Dreadful: City of Angels, The Alienist: Angel of Darkness gibi yapımlara da imza attı.

    Cabezas, The Strain, Fear The Walking Dead ve American Gods gibi dizilerin bölümlerini de yöneten etkileyici bir jenerik listesine sahip. Carmen Mola'nın La Novia Gitana romanına dayanan yeni gösterinin yaratıcı gelişimine de liderlik edecek. Suç dramasının merkezinde, sözde çingene gelin cinayetlerini çözmekle görevli bir cinayet masası müfettişi olan Elena Blanco'nun hikayesi yer alacak. Yedi yıl önce, bir adam, bir Roman gelini sadistçe öldürmekten suçlu bulundu. Ancak, kurbanın kız kardeşi de benzer şekilde öldürüldüğünde (yine düğünden önce) Blanco davayı tekrar açmak zorunda kaldı. Dava sonucu, kaçak taklitçi bir katil olup olmadığını ya da ilk cinayetten dolayı hapisteki adamın gerçekten masum olup olmadığını öğrenmeye çalışacak.

    Paco Cabezas bir açıklamada "Yıllardır, Hollywood'da çalışırken öğrendiğim her şeyi uygulamak için, yürekten ve sokaklardan gelen bir komployu biraz dehşetle birleştiren bir dedektif gerilim projesi arıyordum ve The Gypsy Bride tam da bu isteğime uygun bir proje." dedi. 2018'de piyasaya sürülen La Novia Gitana, on ülkede satılan 150.000 kopyayla dünya çapında en çok satan romanlardan biri olmuştu. Carmen Mola, devam eden La Red Púrpura ve La Nena eserleriyle hikayeyi bir üçlemeye dönüştürdü. Viacom International Studios (VIS) ve kurgu yapım şirketi Diagonal TV, The Gypsy Bride serisinin ortak yapımcılığını üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top