Hesabım
    Netflix, Cobra Kai'nin 3. Sezon Tarihini ve 4. Sezon Onayını Açıkladı

    Üçüncü sezon, yeni yılın ilk günlerinde izleyiciyle buluşacak

    Başlangıçta bir YouTube Red orijinal dizisi olan Cobra Kai'yi bu yılın başlarında satın alan Netflix, üçüncü sezon ve ötesi için duyurularını yaptı. İlk iki sezon ağustos ayında Netflix'e eklendi ve daha geniş bir hayran kitlesi oluşturmaya başladı. Netflix, bu başarının ardından üçücü sezonun yayın tarihini ve diziye dördüncü sezon onayı verdiğini duyurdu. Üçüncü sezon, 8 Ocak 2021 tarihinde prömiyer yapacak.

    Cobra Kai, orijinal Karate Kid filmindeki olaylardan yaklaşık 30 yıl sonrasında geçiyor ve aradan yıllar geçtikten sonra Daniel LaRusso'ya (Ralph Macchio) yenilmesinden dolayı hala derin etkiler barındıran Johnny Lawrence'ı (William Zabka) takip ediyor. Hikayede Johnny, Cobra Kai Dojo'yu yeniden açıyor ve bir grup genç öğrenciye rehberlik etmeye başlarken rakibi Daniel, görüşmediği oğlunu eğitiyor. Görünüşe göre, bu iki karakter sonsuza kadar bir şekilde karşı karşıya gelecek.

    Üçüncü sezon, Miguel'i kritik bir durumda merak uyandırıcı bir şekilde bırakan, ikinci sezonun sonunda meydana gelen iki dojo arasındaki kavgadan sonraki olaylara odaklanacak. Cobra Kai'yi orijinal, acımasız biçimine geri döndürmek isteyen Kreese'le savaşırken, Daniel'in geçmişi hakkında kesinlikle daha fazla şey öğreneceğiz ve Johnny'nin kurtuluş eğrisine devam edeceğiz.

    Cobra Kai ayrıca, Johnny Lawrence, Daniel LaRusso dahil olmak üzere sekiz oynanabilir karakter içeren Double Dragon tarzında iki oyunculu beat-em-up tarzı bir oyun olan Cobra Kai: The Karate Kid Saga Continues adlı bir spin-off oyuna da ilham olmuş durumda. Oyuncular, 28 hikaye görevinde mücadele edecek ve daha fazlası için savaşacak. Cobra Kai: The Karate Kid Saga, 27 Ekim 2020'de PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch için satışa sunulacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top