Hesabım
    Paddy Considine, "Game of Thrones" Prequel Serisi "House of the Dragon"ın Kadrosunda

    İngiliz aktör / yönetmen Considine, dizinin açıklanan ilk oyuncusu oldu

    HBO'da yayınlanacak olan “Game of Thrones” prequel dizisi “House of the Dragon”ın ilk oyuncusu açıklandı: İngiliz aktör Paddy Considine. Başarılı oyuncu, Harrenhal'daki Büyük Konsey'de Eski Kral Jaehaerys Targaryen'in yerine Westeros lordları tarafından seçilen Kral Viserys I rolüyle başrollerden birini oynayacak.

    Sıcak, nazik ve dürüst bir adam olan Viserys, yalnızca büyükbabasının mirasını devam ettirmek istiyor ama iyi adamlar mutlaka büyük krallar olamayabilirler. George R.R. Martin tarafından yaratılan dünyanın hayranları, Viserys'in Aegon's Conquest'ten yaklaşık 100 yıl sonra Westeros'a hükmettiğini hatırlayacaklar. Çocukları Rhaenyra ve Aegon II, sonunda Ejderhaların Dansı olarak bilinen taht için bir iç savaşa girecek. Considine, kısa süre önce “The Outsider”da rol aldı ve şu anda “The Third Day” dizisinde boy gösteriyor. Diğer TV rolleri arasında "Peaky Blinders", "Informer" ve "The Suspicions of Mr. Whicher" yer alırken, film tarafındaki rolleri arasında "Dead Man's Shoes", “Hot Fuzz”, “The Death of Stalin”, “Cinderella Man” ve “The Bourne Ultimatum” yer alıyor. Ayrıca, "Tyrannosaur" adlı uzun metrajlı filmi yazıp yönetti ve "Journeyman" adlı uzun metrajlı film, yazdı, yönetti ve başroü oynadı.

    "House of the Dragon", "Game of Thrones" olaylarından birkaç yüz yıl öncesinde geçiyor ve Targaryen Hanesi'nin hikayesini anlatıyor. 2022'de yayınlanması bekleniyor. HBO, diziye 10 bölümlük bir sipariş verdi. Martin, diziyi Ryan Condal'la birlikte yarattı ve dizi, Martin’in “Fire & Blood” kitabına dayanıyor. Miguel Sapochnik ve Condal, ortak şovmenler olarak görev yapacaklar ve ayrıca Martin ve Vince Gerardis'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacaklar. Sara Lee Hess aynı zamanda yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Sapochnik dizinin pilot ve ek bölümlerini yönetecek. Daha önce "Hardhome", "Battle of the Bastards" ve "Winds of Winter" dahil olmak üzere "Game of Thrones"un altı bölümünü yönetmişti. HBO, daha önce Naomi Watts'ın oynadığı bir “Game of Thrones” projesini rafa kaldırdı. Bu dizi, amiral gemisinin olaylarından binlerce yıl önce gerçekleşecekti. Orijinal serinin bitiminden önce HBO'da geliştirilmeye başlanan "Game of Thrones"la ilgili birkaç projeden biriydi. Şu anda, diğer projelerin hiçbirinin de ilerlemediğine inanılıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top