Hesabım
    Gençlik Dizisi ‘Teenage Bounty Hunters’, İlk Sezon Sonunda İptal Edildi

    Netflix, iptal kararlarına bir yenisini daha ekledi

    “Teenage Bounty Hunters”, Netflix'ten iptal kararı alan en son dizi oldu. Dizinin, yayıncı tarafından yalnızca bir sezon sonra iptal edildiği doğrulandı. Şovun kısa süren yayın hayatı, prömiyer yaptıktan iki aydan daha kısa bir süre sonra sonlanmış oldu ve iptal kararı geldi. Netflix, aynı gün, Jenji Kohan serisi "Glow"un iptal edildiğini de duyurdu.

    "Teenage Bounty Hunters", on altı yaşındaki ikiz kız kardeşler Sterling (Maddie Phillips) ve Blair (Anjelica Bette Fellini) Wesley'le birlikte üst düzey bir macera için beraber çalışan deneyimli ödül avcısı Bowser Jenkins (Kadeem Hardison)'in hikayesine odaklanıyor. Karakterler, lise atmoferinde gezinmeye çalışırken, kötüleri ve banliyö sırlarını atlayarak suç dünyasına dalarlar.

    Dizide, Virginia Williams, ikizlerin annesi Debbie Wesley ve onun ikiz kız kardeşi Dana Culpepper olarak rol aldı. Son birkaç ayda, Netflix tarafından yalnızca bir sezonun ardından iptal edilen şovların listesinde önemli bir artış oldu. Gençlik dramaları "The Society" ve "I Am Not Okay With This", kukla dizisi "The Dark Crystal: Age of Resistance" ve şimdi de “Teenage Bounty Hunters” iptal kararını aldı. Dizi, aynı zamanda senarist ve yardımcı yapımcı olan Kathleen Jordan tarafından yaratıldı.

    Dizi, "Orange Is the New Black" yaratıcısı Kohan’ın Netflix'le çok yıllık genel anlaşmasının bir parçası olarak ortaya çıktı. Bu son haberler birlikte, artık sadece "Social Distance" antoloji dizisi hala senaryolu cephede devam ediyor ve senaryosuz cephede önemli belgesel diziler var. Kohan, Tara Herrmann, Robert Sudduth ve Blake McCormick, 10 bölümlük dizide yönetici yapımcı olarak görev yaptı. İlk bölüm Jesse Peretz tarafından yönetildi ve yapımcılığını üstlendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top