Hesabım
    HBO Max'ten "Lumberjanes"in Animasyonlu Dizi Uyarlaması Geliyor

    Sevilen çizgi roman TV'ye uyarlanıyor!

    Noelle Stevenson, Shannon Watters ve Grace Ellis tarafından yaratılan BOOM! Studios çizgi romanı “Lumberjanes”, HBO Max için bir animasyon dizisi olarak hazırlanıyor. Çizgi roman haber sitesi CBR.com, Stevenson’ın Çocuk Medyası Derneği panelindeki konuşmacı bilgilerinde, projeyi HBO Max'e sattığını belirttikten sonra ilk olarak pazartesi günü televizyon uyarlamasıyla ilgili haberleri bildirdi.

    BOOM Stüdyoları'na göre "Lumberjanes", beş yakın arkadaş olan Jo, April, Mal, Molly ve Ripley'in birlikte harika bir yaz geçirmeye karar vermeleri üzerine odaklanacak. Bu macera sırasında, büyülü bir arayışın içinde bulunacaklar ve bir dizi doğaüstü yaratık yollarına çıkacak. Stevenson, “Lumberjanes” özel yapımını ve dizisini yazacak, yönetecek ve yürütücü yapımcılığını üstlenecek. DreamWorks Animation Television için "She-Ra and the Princesses of Power" reboot'unu yaratması ve göstermesiyle tanınan Stevenson’ın yazarlık çalışmaları arasında “Big Hero 6: The Series”, “DuckTales” yeniden çevrimi ve “Wander Over Yonder” bulunmaktadır. Ayrıca seslendirme yetenekleriyle de tanınıyor.

    Stevenson’un, web çizgi romanına dayanan ve HarperCollins tarafından yayınlanan New York Times çok satan grafik romanı “Nimona”, şu anda bir animasyon filmi olarak uyarlanıyor. Bu özel BOOM! Studios yapımı daha önce yapılan bir anlaşma kapsamında HBO Max'e geldi ama çizgi roman yayıncısı, canlı aksiyon ve animasyon dizileri geliştirmek için nisan ayında rakip platform Netflix'le ilk bakış içeren bir televizyon anlaşması imzaladı. BOOM! ve Netflix, "The Unsound" adlı çizgi romanı bir uzun metrajlı film olarak uyarlıyor ve daha önce "The Dark Crystal: Age of Resistance" serisiyle bir grafik roman bağlantısı oluşturmuştu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top