Hesabım
    ‘Jurassic World: Kretase Kampı’, İkinci Sezon Onayı Aldı

    Netflix, müjdeli haberi teaser videoyla duyurdu.

    Sürekli genişleyen Jurassic Park evreni, film serilerine devam ederken, dizileri ve animasyonlarıyla da yayın hayatına devam ediyor. Bu takvimin son eserlerinden olan Jurassic World: Kretase Kampı, ilk sezonundan kısa bir süre sonra ikinci sezon için yenilendi ve Netflix Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından bir teaser videoyla duyuruldu.

    Gişe rekorları kıran Jurassic World filminin zaman çizelgesinden farklı ilerleyen DreamWorks CG animasyon dizisi Jurassic World: Kretase Kampı'nın ikinci sezonu yine Netflix'te yayınlanacak. Universal Pictures ve Steven Spielberg’in Amblin Entertainment adlı yapım şirketinden gelen ilk sezon, Isla Nublar'ın karşı tarafında yeni bir macera kampında hayatta bir kez yaşanacak bir deneyim için seçilen altı gençten oluşan bir grubu konu alıyor. Dinozorlar adayı kasıp kavurduğunda kampçılar mahsur kalır. Netflix, mahsur kalan kampçılar Isla Nublar'da hayatta kalmak için mücadele ederken ve dizi Jurassic World filmindeki olayların ötesine geçerken yeni bölümlerin çok geçmeden 2021'de yayınlanacağını bildirdi. İlk sezon 18 Eylül 2020 tarihinde prömiyer yaptı ve 8 bölümden oluşuyor.

    Jurassic World: Kretase Kampı, Spielberg, Colin Trevorrow, Frank Marshall, Scott Kreamer, Aaron Hammersley ve Lane Lueras'ın baş yapımcılığında çekilirken, Scott Kreamer ve Aaron Hammersley ayrıca showrunner olarak yer alıyor. Dizinin orijinal seslendirme kadrosunda Paul Mikel Williams, Sean Giambrone, Kausar Mohammed, Jenna Ortega, Ryan Potter, Raini Rodriguez, Jameela Jamil ve Glenn Powell gibi isimler bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top