Hesabım
    Menajerimi Ara Dizisinin Yeni Bölümüne "Susmuyoruz" Damga Vuracak

    Burçin Terzioğlu'ndan kadınlara yönelik taciz hakkında konuşma!

    Yayınlandığı günden bu yana büyük ilgi gören, Fransız komedisinden uyarlanan Menajerimi Ara, 8. bölümüyle yine izleyicileri ekran başına toplayacak. Her hafta olduğu gibi ünlülerin dünyasına bakış atacak olan dizi, bu kez önemli bir sahneyle ses getirmeyi hedefliyor. Kadınlara yönelik taciz hakkında önemli bir sahne yeni bölümde yerini alacak.

    Yer aldığı projeler ve duruşuyla kendine has bir kariyer oluşturan Burçin Terzioğlu bu akşam konuk oyuncu olarak Ay Yapım’ın dizisi ‘Menajerimi Ara’ya katılacak ve önemli sahnenin odak noktasındaki karakter olacak. Terzioğlu, kadınlara yönelik tacizle ilgili yaptığı ‘Susmuyoruz’ konuşmasıyla geceye damga vuracak ve kadınlar için önemli bir harekete imza atmış olacak.

    Renkli dünyası, dinamik senaryosu, eğlenceli sahneleriyle menajerler ve oyuncuların yaşadıklarını gerçekçi bir dille seyircilere aktaran ‘Menajerimi Ara’nın yeni bölümünden etkileyici bir önizleme sahnesi de yayınlandı. Burçin Terzioğlu, konuk olduğu bölümde, hikayeye göre İstanbul Film Festivali’ni sunarken sahne arkasında başından geçen taciz olayını anlatacak ve sahne izleyenleri derinden etkileyecek..

    Menajerimi Ara'nın başrollerinde Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu, Deniz Can Aktaş ve Ayşenil Şamlıoğlu bulunuyor. Eğlenceli ve iddalı hikayesi ve her bölüm sunduğu farklı sürprizleriyle yayın hayatına doldu dizgin devam eden ‘Menajerimi Ara’, bu akşam (13 Ekim) 8. bölümüyle saat 20.00’de Star TV’de izleyiciyle buluşacak.

     

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top