Hesabım
    ‘Chambers’ın Yazarı Randy McKinnon'dan Yeni Dizi Yolda!

    Yeni dizi, Hulu için hazırlanıyor..

    Randy McKinnon yükselan kariyerine iddialı bir dizi daha ekliyor. "Chambers" yazarının Hulu'da "Wild Rabbit" adlı bir saatlik bir drama geliştirdiği öğrenildi. Proje, 20th Television'la birlikte Passenger ve Fremantle'dan geliyor. McKinnon, kendi hayatında yaşadığı olaylardan ilham alarak yarattığı dizide yazar ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

    Dizi, dünya parmaklarının ucunda olan üniversite spor fenomeni Montel Harris'i anlatıyor. Saldırıya uğradıktan sonra hayatı değişiyor ve profesyonel kariyerinin önemli bir dönemecine sadece haftalar kala bir sakatlık geçiriyor. Şimdi, yoksul Miami mahallesinde hayatta kalmak ve ailesine bakmak için yeni bir plan yapmak zorunda kalıyor ve performans artırıcı ilaçların karanlık yeraltı dünyasına çekiliyor. Her şeyden önce, "Wild Tales" tutku ve gerçek ortaklığı keşfeden bir aşk hikayesi olarak tanımlanıyor.

    McKinnon, "Proje, Hulu ve 20th ile hayata geçirmek için ortak olmaktan büyük zevk aldığım son derece kişisel bir hikaye. Farklı küresel izleyiciler için yüksek hikaye anlatımı yaratma arayışımı hem paylaştıkları hem de desteklediklerini hemen belli ettiler." dedi. Haberler, McKinnon'ın Annapurna ile bir uzaylı istilası filmi üzerinde çalıştığını bildirdikten bir yıl sonra gelmiş oldu. Ayrıca; Disney Plus spor filmi “Safety”, A24’ün LaKeith Stanfield liderliğindeki “Notes from a Young Black Chef” uyarlaması ve gelecek jenerik listesinde yer alacak olan Simon Kinberg’in Apple TV plus dizisi var.

    "Wild Rabbit", Fremantle’ın "True Detective"in yapımcısı Richard Brown’ın New York ve Londra merkezli prodüksiyon şirketi Passenger'la yaptığı özel anlaşmanın bir ürünü olacak. Brown ve Stephen Love (The Land), McKinnon ve Green'le birlikte “Wild Rabbit”in yönetici yapımcılığını üstleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top