Hesabım
    Marvel Dizisi Moon Knight'ın Başrolü Kimin Olacak?

    Bir Hollywood yıldızı görüşmelerde sona geldi..

    Oscar Isaac, Disney Plus'ta yayınlanacak olan ve hayranların merakla beklediği Marvel dizisi “Moon Knight”ın başrolünde rol almak için görüşmelerde bulunuyor. "Moon Knight", Mısır'ın ay tanrısı Khonshu'nun insan avatarı olduktan sonra suçla savaşmaya karar veren seçkin bir paralı asker Marc Spector'a dönüş hikayesini anlatıyor.

    Bu rol, daha önce “X-Men: Apocalypse” filminde rol alan Isaac için Marvel'a bir nevi geri dönüş olacak. Isaac, son "Star Wars" üçlemesinde direniş savaşçısı Poe Dameron olarak rol almıştı ve bu açıdan da Disney'e yabancı değil. Isaac, bugün çalışan en popüler oyunculardan biri durumunda. “Star Wars” ve “X-Men”deki rollerinin yanı sıra, 2014 yılında kendisine Altın Küre adaylığı kazandıran Coen kardeşler filmi “Inside Llewyn Davis” performansı en bilinenlerinden biri. 

    Isaac, 2016 yapımı HBO mini dizisi “Show Me a Hero”daki çalışmasıyla Altın Küre kazandı. Jessica Chastain'le birlikte, Bergman uyarlaması "Scenes form a Marriage"in başrolünde yer alacak ve HBO'ya geri dönecek. Diğer önemli film rolleri arasında, "Ex Machina", "Annihilation", "A Most Violent Year" ve "Drive" yer alıyor. Ayrıca, Denis Villeneuve yönetmenliğindeki yeniden çevrim “Dune” filminde başrol oynayacak.

    Jeremy Slater'in, “Moon Knight” dizisinde yazar, yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapacağı daha önce duyurulmuştu. Tüm Marvel-Disney Plus şovlarında olduğu gibi, yapımcılığını Kevin Feige’in Marvel Stüdyoları yapacak. "Moon Knight", Disney Plus'ta beklenen birkaç Marvel serisinden biridir. Diğerleri arasında, "WandaVision", "Loki", "Hawkeye" ve "Falcon and the Winter Soldier" yer alıyor. izleyecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top