Hesabım
    Uzo Aduba, Yeni "In Treatment"ın Kadrosunda!

    Yıllar sonra geri dönecek olan diziden son detaylar..

    HBO, Uzo Aduba'nın başrolünü üstlendiği “In Treatment” dizisinin dördüncü sezonuna yeşil ışık yaktı. Yeniden tasarlanan dizi, gözlemci, empatik Dr. Brooke Lawrence (Aduba) kendi sorunlarıyla boğuşurken, farklı hastalara odaklanacak. Prodüksiyon, Covid-19 yönergelerine göre yakında başlayacak ve gösteri 2021'de yayınlanacak.

    Orijinal "In Treatment" dizisinde Gabriel Byrne ve Dianne Wiest rol aldı ve İsrail dizisi "BeTipul" dan uyarlandı. "In Treatment", ilk olarak 2008-2010 yılları arasında HBO'da üç sezon ve 100'den fazla bölüm halinde yayınlandı. Yayın hayatı sırasında yedi Emmy adaylığı aldı. Wiest, bir dramada en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Emmy ödülünü alırken, Glynn Turman bir dizide en iyi konuk oyuncu seçildi. Byrne, 2009'da gösteri için Altın Küre kazandı.

    Aduba en çok Netflix dizisi "Orange Is the New Black"teki Suzanne "Crazy Eyes" Warren rolüyle tanınıyor. Bu rol ona iki Emmy adaylığı kazandırdı. Aynı performans için ayrıca iki kez Altın Küre'ye aday gösterildi. Son olarak, FX draması “Mrs. America" da rol aldı ve "Really Love" filminin çekimleriyle meşgul. Akıbeti belli olmayan ve iptal edilme durumu olan "Americanah" adlı dizi için de Aduba'nın adı resmi kadroda duyurulmuştu.

    Jennifer Schuur ve Joshua Allen, dizide ortak showrunnerlar olarak görev yapacak. Stephen Levinson, Mark Wahlberg, Hagai Levi, Jennifer Schuur, Joshua Allen ve Melissa Bernstein, baş yapımcılar Joanne Toll ve Noa Tishby'le birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstlenecek. Dizinin prodüksiyonu, HBO Entertainment tarafından Leverage, Closest to the Hole Productions ve Sheleg'le birlikte yapılacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top