Hesabım
    The Crown'un Dördüncü Sezonundan İlk Görseller

    Netflix, ödüllü drama dizisinden yeni görseller yayınladı!

    Netflix, en önemli drama dizilerinden “The Crown”un dördüncü sezonu için prömiyer tarihini duyurmuştu. "Değişim yaklaşıyor" etkietiyle paylaşılan tarih 15 Kasım 2020 olarak belirlendi. Netflix, sosyal medya hesaplarından yeni bir duyuru yaptı ve ilk görselleri paylaştı. Ödüllü oyun "The Audience"tan esinlenen "The Crown", Kraliçe II. Elizabeth'in onlarca yıllık hükümdarlığının iç hikayesini ve gerek özel, gerek kamusal benliği arasındaki mücadeleyi anlatıyor.

    Dördüncü sezon, 1970'lerin sonunda, Olivia Colman'ın oynadığı Kraliçe Elizabeth ve ailesinin, 30 yaşında hâlâ evli olmayan Josh O'Connor'un oynadığı Prens Charles'a uygun bir gelin bulmak istediği ve varis çizgisini korumaya çalışmakla meşgul oldukları yerde başlıyor. Ülke, İngiltere'nin ilk kadın Başbakanı olan ve dizide Gillian Anderson tarafından canlandırılan Margaret Thatcher'ın uygulamaya koyduğu kurallar ve bölücü politikaların etkisini hissetmeye başladığı dönemi de anlatıyor. Bu kurallar, onunla Kraliçe arasında gerilimi yükseltiyor ve Thatcher ülkeyi Falkland Savaşı'na götürdüğünde daha da kötüye gidiyor. Bu arada, Charles'ın genç Lady Diana Spencer (Emma Corrin)'la olan romantizmi, İngiliz halkını birleştirmek için çok ihtiyaç duyulan bir peri masalı sağlıyor.

    Peter Morgan tarafından yazılan "The Crown"ın dördüncü sezonunda ayrıca; Prenses Margaret rolünde Helena Bonham Carter, Edinburgh Dükü rolünde Tobias Menzies, Prenses Anne rolünde Erin Doherty, Camilla Parker Bowles rolünde Emerald Fennell ve Kraliçe Anne rolünde Marion Bailey yer alıyor. 

    Temmuz ayında gösterinin altıncı sezona kadar uzatılacağı açıklandı. Beşinci sezonda Kraliçe rolünü Imelda Staunton canlandırırken, Elizabeth Debicki, Prenses Diana rolünü üstlenecek. Lesley Manville ise, Helena Bonham Carter ve Vanessa Kirby'nin ardından Prenses Margaret rolünü üstlenecek. Oscar adayı usta oyuncu Jonathan Pryce, şovun son Prensi Philip olacak.

    The Crown

    Emma CorrinJosh O'Connor

    Olivia ColmanTobias Menzies

    The Crown

    Stephen BoxerGillian Anderson

    The Crown

    Helena Bonham Carter

    The Crown

    Emma Corrin

    The Crown

    Olivia ColmanJosh O'Connor

    The Crown

    Emerald FennellEmma Corrin

    The Crown

    The Crown 

    The Crown

    Gillian Anderson

    The Crown

    Emma Corrin

    The Crown

    Olivia Colman, Josh O'ConnorEmma Corrin

    The Crown

    Olivia Colman

    The Crown

    Helena Bonham Carter

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top