Hesabım
    The Witcher'ın Prodüksiyonu Pozitif Vakalar Nedeniyle Durduruldu

    Ekibe yapılan son testlerde pozitif sonuçlar alındı..

    Netflix'in sevilen fantastik dizisi The Witcher'ın ikinci sezon prodüksiyonu dört Covid-19 vakasının tespit edilmesinin ardından durduruldu. Dört ekip üyesi cumartesi günü pozitif test sonucu aldı. Tekrar sete dönmek için Netflix, dizinin prodüksiyonunda yer alan herkes için ayrı bir test turu gerçekleştirecek. Pozitif test alanlar, başrol oyuncuları arasında değil ve şu anda karantinada bulunuyorlar.

    “The Witcher”ın ikinci sezonu İngiltere'de, Londra'nın batısında bulunan Arborfield Stüdyoları'nda çekiliyor. Netflix, güvenli olduğuna karar verdikten sonra üretime devam edecek. "The Witcher" dizisinin prodüksiyonu daha önce de mart ayında dizide Nivellen'i oynayan aktör Kristofer Hivju'nun pozitif test sonucu almasıyla durduruldu. Gösteri, İngiltere’nin Covid-19 çekim protokollerine uygun olarak ağustos ortasına kadar sete geri dönmedi.

    "The Witcher", Andrzej Sapkowski'nin aynı adlı kitap serisine dayanan bir Polonya fantastik draması. Netflix'in en çok beğenilen programlarından biri haline gelen dizi, birbirlerine kaderleriyle bağlı olan Geralt of Rivia ve Prenses Ciri üzerinden efsaneyi takip ediyor. Gösteri, 20 Aralık 2019'da yayınlanan ilk sezonundan önce ikinci sezon onayı almıştı.

    Dizide, Henry Cavill - Geralt of Rivia, Freya Allen - Ciri, Eamon Farren - Cahir Mawr Dyffryn, Anya Chalotra - Yennefer of Vengerberg, Joey Batey - Jaskier, MyAnna Buring - Tissaia de Vries, Royce Pierreson - Istredd, Mimi Ndiweni - Fringilla Vigo, Wilson Radjou - Pujalte Dara, Anna Shaffer - Triss Merigold ve Mahesh Jadu - Vilgefortz of Roggeveen rolünde yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top