Hesabım
    Kathryn Hahn, Apple Dizisi ‘The Shrink Next Door’un Kadrosunda!

    WandaVision'ın çekimlerini tamamlayan Hahn, ara vermeden kariyerine devam ediyor..

    Imdb

    Kathryn Hahn, Apple'ın kara komedisi “The Shrink Next Door”un kadrosuna dahil oldu. Aynı adlı Wondery ve Bloomberg Media podcast'inde belgelenen gerçek olaylardan esinlenen "The Shrink Next Door", yıldızlarla psikiyatrist arasındaki tuhaf ilişkiyi izleyen sekiz bölümlük bir kara komedi olarak tanımlanıyor. 

    Dr. Isaac "Ike" Herschkopf (Paul Rudd) ve uzun süredir hastası olan Martin "Marty" Markowitz (Will Ferrell) arasında yaşananlar dizinin odak noktasında yer alacak. Hahn, Marty’nin küçük kız kardeşi Phyllis olarak rol alacak. Hahn, geçmişte hem Ferrell, hem de Rudd'la farklı projelerde çalıştıı ve çok sevilen komedi filmi “Anchorman”da rol aldı. "Step Brothers" adlı uzun metrajlı filmde Ferrell'la başrol oynadı Ayrıca, Rudd'la birlikte “Parks and Recreation” dizisinin dördüncü sezonunda yer aldı.

    Hahn’ın diğer önemli rolleri arasında, 2017 yılında bir komedide en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında Emmy'ye aday gösterildiği “Transparent”da yer alıyor. Yakın zamanda HBO'nun min dizisi “Mrs. Fletcher ”ve Amazon dizisi “I Love Dick”le karşımıza çıkacak. Bu yılın sonlarında yayıncıya çıkacak olan Marvel Disney Plus serisi “WandaVision” ise en çok beklenen projeler arasında yer alıyor. Sinema tarafında ise Hahn'ın en bilinen performansı “Bad Moms” filmindeki başrolü.

    Bol ödüllü "The Big Sick"in yönetmeni Michael Showalter, yine ödüller kazanan "Succession" ve "Veep" dizilerinin yazarıGeorgia Pritchett'ın senaryosundan diziyi yönetecek. Pritchett, başrolün yanı sıra yapımcı olarak da yer alacak Rudd ve Ferrell'la birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Orijinal podcast sunucusu Joe Nocera, ortak yapımcı olarak yer alıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top