Hesabım
    Usta Oyuncu Christopher Walken, Yıllar Sonra TV'ye Dönüyor

    Walken, Apple dramasıyla TV'de yer alacak!

    Christopher Walken, yakında yayınlanacak olan Apple dizisi “Severance”ın iddialı kadrosuna katıldı. Dizide, daha önce isimleri duyurulan Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro, Tramell Tillman, Jen TullockZach Cherry ve Britt Lower da yer alıyor. Dizi, iş-yaşam dengesini yeni bir düzeye taşımak isteyen Lumen Industries şirketinde yaşananları anlatan bir iş yeri gerilimi olarak tanımlanıyor.

    Walken, Lumen'de Optik ve Tasarım Departmanı Başkanı Burt olarak rol alacak. "Severance", Walken'ın ekran kariyeri boyunca üstlendiği birkaç TV rolünden biri olacak ve son performansından yaklaşık yetmiş yıl sonra gelmiş olacak. Son TV performansı, NBC yapımı "Peter Pan Live!"deki Kaptan Hook rolüydü. 1979'da “The Deer Hunter” performansıyla en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü kazanan Walken, 2003 yılında aynı kategoride “Catch Me If You Can” filmiyle aday gösterildi.

    Christoper Walken'in diğer dikkate değer film kuralları arasında, “King of New York”, “Biloxi Blues”, “Wedding Crashers”, “Hairspray”, “True Romance”, “Pulp Fiction” ve “Batman Returns” yer alıyor. Dizi ayrıca, Walken'ı geçen yıl “The Jesus Rolls” filminde rol aldığı Turturro ile yeniden bir araya getiriyor.

    "Severance"ın bu ay prodüksiyona başlaması planlanıyor. Dizinin yazarlığını ve baş yapımcılığını, aynı zamanda ortak showrunner olarak da görev yapan Dan Erickson üstleniyor. Mark Friedman aynı zamanda oortak showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Red Hour Productions aracılığıyla Ben Stiller, Nicky Weinstock ve Jackie Cohn baş yapımcılar. Endeavor Content ise dizinin çekileceği stüdyo olacak.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top