Hesabım
    HBO Max'e, BBC'den Drama Dizisi Transferi

    HBO Max, BBC'nin sevilen hangi dizisini satın aldı?

    HBO Max, ABD'deki BBC One dizisi "The Trial of Christine Keeler"ın yayın haklarını aldı. Anlaşma, dizinin KI İçerik Fonu'yla finanse edilmesine yardımcı olan ve küresel olarak dağıtılan Keshet International için altı bölümlük dramanın son satışı anlamına geliyor. Diziyi ABD'de Endeavour Content gerçekleştirdi. Ecosse Films ve Great Meadow Productions tarafından üretilen dizi, Birleşik Krallık'taki en tartışmalı siyasi seks skandallarından birini anlatıytor.

    1960'ların "Profumo Affair" olarak bilinen skandalında, kamuoyu, bir İngiliz bakan ve bir model arasındaki ilişkinin örtbas edilmesine tanık oldu. Olay, Bakan (Ben Miles) ve hükümeti yok etmekle tehdit eden model Christine Keeler (Sophie Cookson) arasında gerçekleşti. 9 Aralık'ta HBO Max prömiyerini yapacak olan gösteri, bu dönemde Londra'yı yeniden yaratıyor ve hikaye Keeler'ın bakış açısından anlatılıyor. BAFTA ödüllü Amanda Coe (“Black Narcissus”) diziyi yazarken, Andrea Harkin yönetmen olarak görev yaptı.

    Aralık 2019'da BBC'de prömiyerini yapan dizide ayrıca James NortonEmilia Fox ve Ellie Bamber de rol alıyor. Kısa süre önce Şili draması "La Jauria"yı ve İsrail-Fransız psikolojik gerilim filmi "Possessions"ı satın alan HBO Max, küresel satın almalara bir yenisini daha eklemiş oldu. Keshet International'ın COO'su ve dağıtım başkanı Keren Shahar şunları söyledi: “Bu çarpıcı diziye, HBO Max'le ABD'de bir ev bulduğumuz için çok heyecanlıyız. Bu skandalı Christine perspektifinden ilk kez yeniden anlatan bu büyüleyici dönem parçası, neredeyse altmış yıl öncesinden gerçek olayları tasvir etmesine rağmen, günümüzle alakalı, çağdaş ve yenilikçi." dedi.

    Keshet International bugüne kadar “The Trial of Christine Keeler”ı Avustralya'da ABC'ye, Benelüks ve Afrika'da BBC First'e, Hollanda'da NPO ve İspanya'da Cosmo TV'ye sattı. Acorn Media International ve ABC'nin Home Entertainment bölümü, Birleşik Krallık'ta ve hem Avustralya hem de Yeni Zelanda'da ev videosu haklarını satın aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top