Hesabım
    "Vikings"in Final Sezonundan Fragman!

    Vikings'in son sezonu Amazon'da yayınlanacak..

    "Vikings"in 6. sezonunun devamı ve final sezonu, History Channel'daki lineer takviminde yayınlanmadan önce son bölümlerini Amazon'da yayınlayacak. Şovun son sezonunun kalan 10 bölümü, 30 Aralık'ta ABD, İngiltere, Almanya, Avusturya ve İrlanda'da Amazon'da yayınlanacak. Final bölümlerinin fragmanı ise görücüye çıktı ve sosyal medya hesaplarından paylaşıldı

    Amazon yayınından sonra, tam tarih olmamasına rağmen, şovu başından beri yayınlayan History, kalan bölümleri yayınlayacak. "Vikings" yaratıcısı, yönetici yapımcı ve tek yazar Michael Hirst, "Muazzam Viking destanımız sona eriyor. Ancak, tüm zamanların en sevdiğim bölümlerinden bazılarını izleme şansınız olmadan önce değil. Prime Video, serinin finalini önce bir akış izleyicisine benzersiz bir şekilde sunacak. Şaşırmaya ve yol boyunca birçok sürpriz yaşamaya hazırlanın. Ve eğer dökecek gözyaşınız varsa, onları dökmeye de hazırlıklı olun." dedi.

    Altıncı sezonun ilk 10 bölümü bu yılın başlarında History'de yayınlandı. Rus ve Vikingler arasında, Norveç'in kontrolünü ele geçirme girişimi, kardeşin kardeşi Bjorn Ironside'ın (Alexander Ludwig) anavatanı için Kral Harald (Peter Franzen)'la birlikte Kemiksiz Ivar'a (Alex Høgh Andersen) karşı savaştığı destansı bir savaşla sona erdi. Hirst, TM Productions'tan Morgan O'Sullivan, Take 5 Productions'tan Sheila Hockin, John Weber, Sherry Marsh, Alan Gasmer ve James Flynn'la birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. "Vikings", TM Productions ve Take 5 Productions'ın uluslararası İrlanda / Kanada ortak yapımı. MGM Television, İrlanda ve Kanada dışında dünya çapında distribütör olarak hizmet vermekte. 

    "Vikings" sona eriyor olsa da Hirst, İskandinav savaşçılarının dünyasını keşfetmeyi bitirmedi. Geçen yıl Hirst ve Jeb Stuart'ın, orijinal gösterinin bitiminden 100 yıl sonra geçecek olan Netflix devam filmi “Vikings: Valhalla” için bir araya geldiği duyuruldu. Ayrıca; bu haftanın başlarında Hirst'ün, hıyarcıklı veba salgını sırasında 1665'te Londra'da geçen bir dizi üzerinde çalıştığı da bildirildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top