Hesabım
    Marvel Dizisi "Hawkeye"ın Çekimleri Başladı

    Dizide Kate Bishop'ı oynayacak isim resmileşti..

    Jeremy Renner'ın başrolde olduğu ve Avenger'ı izleyen Disney Plus dizisi Hawkeye, bu hafta New York'ta çekimler yapmaya başladı ve çok sayıda kaynak, Hailee Steinfeld'i Marvel hayranlarının gözdesi Kate Bishop olarak kostüm içinde gördüğünü belirtti. Kate Bishop'ın Hawkeye'da yer alması, San Diego Comic-Con 2019'da duyurulduğundan bu yana bu dizinin en çok konuşulan olayı oldu.

    Yazar Allan Heinberg ve sanatçı Jim Cheung tarafından yaratılan karakter, Hawkeye'da yer alan ilk kadın karakterlerden biri. New York'un en zengin ailelerinden birinin kızı olan Kate, Central Park'ta hayatını değiştiren bir saldırının ardından genç Avengers'a katılarak ve sonunda okçu Clint Barton'a akıl hocası olarak katıldıktan sonra dikkatini suçla savaşmaya çevirir.

    Genç aktris, ilk olarak Coen Kardeşler'in True Grit yeniden yapımında 13 yaşındaki performansıyla bir sıçrama yaptı. Ardından iki Pitch Perfect devam filminde başrol oynadı, Transformers yan ürünü Bumblebee'ye liderlik etti ve Spider-Man: Into the Spider-Verse'de Gwen Stacy'yi seslendirdi. Renner, sosyal medya hesabından Steinfeld'le ilgili paylaşımda bulundu.

    8 bölümden oluşması beklenen dizi, bir erteleme gelmezse 2021 yılında gösterimde olacak. Marvel ve Disney ortaklığındaki diziler bununla sınırlı değil, ufukta Falcon and the Winter Soldier, Loki, She-HulkWandavision ve Ms. Marvel gibi diziler hayranlar tarafından merakla bekleniyor ve önümüzdeki birkaç yıl boyuncu hepsini izleme fırsatı bulmayı umuyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top