Hesabım
    FBI Programı "Cointelpro" Drama Dizisi Oluyor

    Peacock, gerçeklere dayanan dizi için çalışmalara başladı..

    Courtesy of Leon Hendrix III Ajani Jackson

    Peacock, FBI’ın kötü anılan Cointelpro programı hakkında bir drama dizisi geliştiriyor. Polisiye dizi için tüm anlaşmalar tamamlandı ve gerçek bir hayat hikayesinden esinleniyor. 2021 yılında sete çıkılması beklenen projenin yayın tarihi ise 2022 olarak planlandı. Elbette, her projede olduğu gibi pandemi nedeniyle bir erteleme ihtimali her zaman var. 

    1965 yılında geçen dizi, FBI’ın gizli görev gücü Cointelpro’ya zorla görevlendirilen Kore Savaşı gazisi ve muhafazakar siyahi polis memuru Amos Harvey’i konu alıyor. Görevi, örgütleri içeriden yok etmek için Sivil Haklar hareketine sızmak. Bu arada, Amos’un bozuk ve adaletsiz sistemdeki bir dişli rolünden bıkan hemşire karısı Roberta, kocasının arkasından gelen harekete katıldığında kendini yeniden hayata tutunmuş bulur. Çok geçmeden, aldatma ve gizlilik Harvey ailesini ikiye böler ve Amos ve Roberta Amerika'nın ruhu için savaşan zıt taraflara düşer.

    Leon Hendrix III ve Ajani Jackson dizinin yazar ve yapımcılığını üstlenecek. Cedar Park’tan David Ayer, Chris Long ve Darryll C. Scott, Cedar Park’ın yan kuruluşu Evergreen Valley Productions'la birlikte yönetici yapımcılık görevinde bulunacak. Hendrix, 2016-2017 Evrensel Yazarlar Programı'nın bir üyesi. Daha önce "Two Sentence Horror Stories" dizisi için yazmıştı.

    Jackson, şu anda ABC Signature'la geliştirme aşamasında olan bir projeye sahip ve "Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint" video oyunu için yazdı. Peacock resmi olarak bu yılın başlarında piyasaya sürüldü. Mevcut orijinal program listesi arasında "Saved by the Bell" devam filmi dizisi ve "Amber Ruffin Show" gibi şovlar var. Aldous Huxley'in kült bilim kurgu romanı “Brave New World”ün dizi uyarlaması ise bir sezon sonra Peacock tarafından iptal edildi. Dizinin arkasındaki ekip, diğer platformlarla görüşmelerini sürdürüyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top