Hesabım
    ‘Blindspot’ Yaratıcısı ve ‘The 100’ Yazarından Yeni Dizi

    NBC, yeni hukuk draması için iddialı ekip kurdu..

    Blindspot” yaratıcısı Martin Gero, NBC'de bir sonraki projesini kurmak istiyor. Gero, NBC'de senaryo satışı taahhüdü alan bir drama olan "No Stone Unturned"i geliştirmek için "The 100" yazarı Drew Lindo ile birlikte çalışıyor. Steve Jackson'ın aynı adlı kitabından esinlenen "No Stone Unturned", ülkenin en iyi bilim adamları, uzmanları ve davranışçılarından oluşan bir grup olan NecroSearch'ün adlet sistemi dışındaki suçları araştırması süreci anlatılıyor. 

    Jackson’ın kitabı 2003 yılında yayımlanan kitaplar arasında en çok satanlardandı. Gero ve Lindo yönetici yapımcılığını üstleniyor ve ikincisi ana yazar olarak görev yapıyor. İleriye dönük dizi, Universal Television ve Gero’s Quinn’s House prodüksiyon şirketinden geliyor. Lindo daha önce, "The Service"ı, Fox'a Quinn's House ve Warner Bros. Television aracılığıyla satmıştı.

    Geliştirme haberleri, Gero'nun Universal TV ile genel bir anlaşma imzalamasından yaklaşık yedi ay sonra ve “Blindspot”, NBC'de beş sezonluk serisini tamamladıktan yaklaşık dört ay sonra gelmiş oldu. Gero, daha önce ABC draması “Deception”da, WBTV'de genel bir programdayken yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Diğer çalışmaları arasında kült Kanada dizisi “L.A. Complex, "Bored to Death" ve "Stargate" gibi yapımlar bulunuyor. "The 100" dışında Lindo’nun önceki çalışmaları arasında ise CW dizisi "Reign" yer alıyor. 

    Dizi için 2021 yılı başlarında sete girilmesi bekleniyor. 2022 yılında da yayında olup, izleyici karşısına çıkması muhtemel.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top