Hesabım
    Netflix, Animasyon Dizisi "Hoops"u İptal Etti

    Dizi, sadece bir sezon yayında kalabildi..

    Yetişkinlere yönelik animasyon komedi “Hoops”, Netflix'te yalnızca bir sezon yayınlandıktan sonra iptal edildi. Dizi, 21 Ağustos'ta prömiyerini yapmıştı. Netflix, sonlandırma kararlarında bir şovun maliyetine karşı izleyici sayısına bakıyor ve bu inceleme sonucunda devam etmemeye karar verdi. Jake Johnson ateşli, ağzı bozuk bir lise basketbol koçu olarak başrolde oynadı ve bu korkunç takımının onu "büyük liglere" götüreceğini ve sefil hayatını tersine çevireceğini düşünüyor.

    Şovda ayrıca, Ron Funches, Cleo King, Natasha Leggero, A.D. Miles, Steve BergRob Riggle ve Sam Richardson rol aldı. Kadro aynı zamanda, Nick Swardson, Eric Edelstein, Mary HollandGil Ozeri ve Max Greenfield'ın seslerini de içeriyordu. Ben Hoffman diziyi yarattı ve Time Bomb karakterini seslendirmenin yanı sıra sorumlu yapımcı olarak görev yaptı.

    Phil Lord ve Chris Miller, Johnson ve Seth Cohen'le birlikte yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor. Bento Box Entertainment ve 20th Television animasyon evi olarak hizmet veriyor. Gösteri, yayınlandıktan sonra genellikle kötü eleştiriler aldı ve Rotten Tomatoes adlı puanlama sitesinde, % 14'lük kötü bir kritik onay derecesine sahipti.

    Netflix'in mevcut sunumunda yayın hayatına devam eden başarılı yetişkin animasyon dizileri mevcut. Bunların en önemlileri arasında "Big Mouth", "Disenchantment", "F Is for Family" ve "Agent King" bulunuyor. Bunun yanı sıra, "Entergalactic" gibi anlaşması yapılan ve yayın hayatı için beklenen yetişkin aimasyonları da zamanını bekliyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top