Hesabım
    ‘One Day at a Time’ın Yayın Hayatı Sona Erdi

    Dizi, iptal sonrası başka bir platformla anlaşamadı ve sonlandırıldı..

    "One Day at a Time" için ikinci büyük sıçrama olmayacak. Serinin, iki hafta önce ikinci kez iptal edilmesinin ardından, ortak yapımcılar Gloria Calderon Kellett ve Mike Royce dizinin yeniden canlanmayacağını doğruladı. Kaynaklara göre, dizi yapımcısı Sony Pictures Television, Pop TV iptalinin ardından yine diziyi diğer satış noktalarına götürmeyi planladı ama açıkça uygun veya istekli bir alıcı bulamadı.

    Calderon Kellett, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda "Resmen bitti. Yeni "One Day at a Time" bölümü olmayacak ama sonsuza dek yayınlamamız gereken 46 bölüm olacak. Bu güzel oyuncu kadrosuna teşekkür ederim. Kendini adamış ekibimize ve size sadık hayranlarımıza. Bunu sizin için yapmayı sevdik. İzlediğiniz için teşekkürler." dedi. Aynı adlı 1975 tarihli klasik Norman Lear sitcomunun yeniden çevrimi ilk olarak 2019'un başlarında, PopTV'nin birkaç ay sonra mucizevi bir kurtarma için devreye girmesinden önce, Netflix'te üç sezon sonunda iptal edildi.

    Mike Royce, "Keşke aksini söyleyebilseydim ama ne yazık ki dizinin zamanı sona erdi. Artık bir şov yapmamanın tek güzel yanı, daha önce yaptığınız şovu kimsenin elinden alamayacağıdır. İnsanların izlemesi için sonsuza dek var olacak dört sezonumuz var. Oyuncu kadromuz, yazarlarımız, ekibimiz ve "One Day at a Time"la gurur duyuyorum ve bugün üzgün olsam da, inanılmaz deneyim için sonsuza kadar minnettar olacak, üzerinde çalışmaktan onur duyacağım. Ruh rehberimiz Norman Lear'a ve sonsuza dek birbirine bağlı olduğum Gloria Calderon Kellett'e özellikle müteşekkirim. Ve bize ne yapacağımızı bildiğimizden daha fazla sevgi veren hayranlara en büyük teşekkürü sunuyorum." dedi.

    46 bölüm boyunca "One Day At A Time", Kübalı-Amerikalı bir ailenin üç neslini takip etti. Sezonlar boyunca, yeni bekar bir anne, askeri gazi (Justina Machado), eski moda annesi (Rita Moreno) ve paha biçilmez sırdaşıyla (Todd Grinnell) iki çocuğu (Isabella GomezMarcel Ruiz) yetiştirmenin getirdiği zorlukları yaşarken, bir yandan da hayatına devam ediyordu.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top