Hesabım
    Top Boy'un Çekimleri Yeniden Başlıyor

    Covid nedeniyle ara verilen dizi, kaldığı yerden devam edecek..

    "Top Boy" yıldızları Ashley Walters ve Kano, dizinin Netflix yeniden başlatılmasının ikinci serisinin, sonunda çekimlere başladığını doğruladı. Gerçek adı Kane Robinson olan Walters ve Kano, Netflix'in sosyal medya hesaplarında paylaşılan bir videoda haberi açıkladı. Bir karavanın önünde duran 38 yaşındaki maskeli Walters hayranlarına şunları söyledi: "Burada uzun süre kalıp konuşmayacağım. Saat kaç biliyorsun, maskeyi görebilirsin, nerede olduğumuzu görebilirsin. Yani, belli ki Top Boy'u çekiyoruz. Siz istediniz biz de verdik." dedi.

    Rol arkadaşı ise şunları ekledi: “İşte ikinci sezon ve Netflix. Hadi gidelim!." Hackney'deki kurgusal Summerhouse arazisinde geçen ve Ronan Bennett tarafından yazılan Top Boy, 2011'de Kanal 4'te çıkış yaptı. Walters ve Robinson, uyuşturucu kralları Dushane ve Sully olarak rol aldı. Yaygın eleştirel beğeni toplayan ve HBO’dan The Wire'la karşılaştırmalar elde eden yapım, En İyi Mini Dizi dalında BAFTA adaylığı kazanmayı başardı. 2013'te ikinci bir sezon oynadı ancak şov ertesi yıl sonunda iptal edildi. YouTube'da kliplerle karşılaştıktan sonra diziyi keşfeden rapçi Drake'in desteğiyle Top Boy, 2017'de Netflix tarafından satın alındı ve yayın hayatına devam etti.

    Walters ve Robinson'un Bafta Rising Star ödüllü Micheal WardJasmine Jobson ve rapçi Little Simz gibi yeni oyuncu kadrosunun yanında rollerini yeniden canlandırdığı dizinin en son versiyonu, geçen yaz Drake'in yönetici yapımcı olmasıyla birlikte yayın platformuna transfer oldu. Bu yılın başlarında Instagram'da bir takip sezonunun daha onaylandığı duyuruldu. Ward, kısa bir süre sonra Instagram'da yeni bir senaryonun fotoğrafını paylaştı. Çekimler ilkbaharda başlayacaktı ama ülke çapında setlerin kapanmasına neden olan Koronavirüs kilitlenmesi nedeniyle ertelendi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top