Hesabım
    Marvel Dizisi ‘The Falcon and The Winter Soldier’dan Yeni Fragman

    Disney, Marvel dizisinden yeni fragmanı paylaştı..

    Bucky Barnes, unvanı kim taşıyor olursa olsun her zaman Kaptan Amerika'ya bağlı olacak. Disney Investor Day etkinliğinde Marvel Studios tarafından yayınlanan “The Falcon and The Winter Soldier”ın yeni fragmanında Sebastian Stan’ın karakteri en yeni Captain America: The Falcon'la birlikte çalışıyor.

    Anthony Mackie'nin canlandırdığı Falcon, Marvel'in “Avengers: Endgame” filminin çözümü sırasında orijinal Kaptan Amerika'dan onursal unvanı aldı. Başlangıçta, bu yılın ağustos ayında yayınlanacak olan yeni dizi, devam eden Koronavirüs salgını nedeniyle birçok kez ertelendi ve şimdi, 19 Mart 2021'deki prömiyeri için geri sayıma başladı.

    Mackie ve Stan, Marvel Sinematik Evreni'ndeki rollerini yeniden canlandırıyorlar. Falcon'un artık emekli olan arkadaşından Kaptan Amerika kalkanını aldıktan sonra yaptığı yolculuk dizinin hikayesini oluşturacak. Dizide ayrıca Daniel Brühl, Georges St-Pierre ve Emily VanCamp yer alacak. Dizi, Disney Plus için Kari Skogland tarafından yönetilen altı bölümden oluşacak. Dizinin çekimleri 2019'da başladı ama salgın nedeniyle prodüksiyonun yavaşlamasıyla son çekimler ekim ayı sonunda tamamlanabildi.

    Malcolm Spellman tarafından yaratılan "The Falcon and The Winter Soldier", Brühl’ün mor maskeli karakterini içeren 2019 San Diego Comic-Con sırasında hayranlara bir teaser sundu. Helmut Zemo’nun çizgi roman kökenlerine bir saygı duruşu olan kıyafet, “Captain America: Civil War” karakterine yeni bir his getirdiğini söyleyen oyuncu tarafından da çok beğenildi. Gösterinin konsept çizimi, geçtiğimiz yıl Disney Plus'ta yayınlanan “Marvel Studios: Expanding the Universe” adlı kısa belgeselde paylaşıldı. Spellman ve Kevin Feige dizinin yapımcılığını üstleniyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top