Hesabım
    Industry, HBO'dan İkinci Sezon Onayı Aldı

    Finans dünyasındaki çöküş bir sezon daha devam edecek..

    HBO, finans temalı yeni dizi Industry için ikinci sezon onayı verdi. Haber, dizinin sekiz bölümlük ilk sezonunun yarısını biraz aştıktan sonra gelmiş oldu. Seri, Mickey Down ve Konrad Kay tarafından oluşturuldu. Dizide, Myha’la Herrold, Marisa Abela, Harry LawteyDavid Jonsson ve Nabhaan Rizwan “mezunlar” olarak, Conor MacNeill, Freya Mavor, Will Tudor ve Ken Leung ise “yöneticiler” olarak yer alıyor.

    Dizi, New York'un kuzeyinden gelen yetenekli bir genç kadın olan Harper Stern (Herrold) adlı yabancı bir kişinin gözünden "yüksek finansın" kara kutusuna içeriden bir bakış sunuyor. Hırs, gençlik, romantizm ve uyuşturucuyla beslenen bir grup genç mezunu takip eden dizi, işyerinde cinsiyet, ırk, sınıf ve ayrımcılık konularını incelerken, bu genç beyinlerin zorlu ortamda, duyusal saldırı altındaki hiyerarşik krallığın hüküm sürdüğü şirketteki mücadelesini anlatıyor. 

    HBO Programlama Başkan Yardımcısı Francesca Orsi, "Industry, işyeri kültürü üzerine aşağıdan yukarıya doğru özgün, taze bir bakış açısı yakaladı ve yirmili yaşlarınızın başlarında yaşamda gezinmeye dair heyecan, başarısızlık ve zaferlerle dolu karmaşık bir bakış sundu. Hayranların bu genç mezunları kucakladığını görmek heyecan verici ve biz de ikinci sezonda nelerin olacağını düşünerek onlara katılıyoruz." dedi.

    Down ve Kay, dizinin yapımcılığını Jane Tranter, Lachlan MacKinnon, Ryan Rasmussen, David P. Davis ve BBC için Ben Irving'le birlikte yapıyor. Ed Lilly, Lee Thomas'la birlikte yürütücü yapımcı olarak üstleniyor. Dizi, HBO / BBC için Bad Wolf tarafından çekildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top