Hesabım
    Alicia Vikander ve Olivier Assayas, HBO İçin Bir Arada!

    İki başarılı isim, bir mini dizi için birlikte çalışacak..

    Alicia Vikander, bir HBO dizisi için Fransız bağımsız yönetmen Olivier Assayas'la birlikte çalışıyor. Kablolama, Assayas’ın 1996 yapımı aynı adlı filmine dayanan ve başrolde Vikander'in oynayacağı bir mini dizi olan "Irma Vep"i sipariş etti. Assayas, kariyeri yüzünden hayal kırıklığına uğramış bir Amerikan film yıldızı olan ve son zamanlarda kötü günler geçiren Mira (Vikander) etrafında dönen projeyi yazacak ve yönetecek. 

    Fransız sessiz film klasiği Les Vampires'in yeniden yapımın olan "Irma Vep", bir kez daha yeniden çevrilecek. Korkunç bir suç geriliminin arka planında geçen hikayede Mira, kendisi ile oynadığı karakter arasındaki farklar bulanıklaşmaya ve birleşmeye başladığında psikolojisiyle bir savaş içine girer. Orijinal film, Cannes Film Festivali'nde gösterime girdi ve Maggie Cheung'un kurgusal bir versiyonu olarak rol aldı. HBO programlamadan sorumlu başkan yardımcısı Francesca Orsi yaptığı açıklamada, "Alicia ve Olivier'la

    ortak olma fırsatı doğduğunda bu fırsatı değerlendirdik. Olivier, benzersiz anlatıları dokumada ustadır. Alicia, zamanımızın çok yönlü pepüler oyuncularından biri. Olivier’in kült klasik filmini yeniden canlandırmak için yadsınamaz, farklı bir vizyonları var ve bunu onlarla anlatmak için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Dizi, A24'ten geliyor ve stüdyonun HBO ile ilişkisini genişletiyor. İki şirket daha önce "Euphoria" için de ortaklık kurmuştu ve yolculukları başarıyla devam ediyor. İkincisinin yaratıcısı Sam Levinson, Assayas, Vikander, Sylvie Barthet, Ashley Levinson, Kevin Turen ve Stuart Manashil'le birlikte yönetici yapımcılığı üstleniyor. Vikander, "Olivier ve onun çalışmalarına uzun süredir hayranlık duyuyorum. Birlikte çalıştığımız ve mükemmel kült klasiği 'Irma Vep'in genişletilmiş evreninin bir parçası olduğumuz için çok heyecanlıyım. Bir araya gelen çok sayıda parlak insan var. HBO ve A24'le ortaklık yapmaktan mutluluk duyuyorum." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top