Hesabım
    Showtime, "Shameless" İçin Retrospektif Serisi Hazırlıyor

    Altı bölümlük mini dizide Shameless'ın en güzel anları yer alacak..

    Showtime, altı bölümlük “Shameless” retrospektif dizisi “Shameless Hall of Shame” dizisine sipariş verdi. 27 Aralık'tan itibaren dizi, karakterlerin yolculuklarını vurgulamak için önceki sezonlardan sahnelere bir bakışla yan yana dizilmiş, sevilen karakterlerin yer aldığı orijinal sahneler sunacak. Bölümler, dizinin geçen pazar piyasaya sürülen on birinci ve son sezonunu da içerecek.

    "Hall of Shame"in ilk bölümünde Ian (Cameron Monaghan) ve Mickey (Noel Fisher)'nin, benzersiz ilişkilerini ve bir ergen kaçışından, sevgi dolu, karmaşık bir evliliğe geçişini sergileyecek. "Shameless"ın baş yapımcısı John Wells, "Gallagher ailesiyle bu 11 yıllık yolculuk, başından beri bizim için tam bir zevkti. Hayranlarımızla birlikte, 11 sezondaki birçok denemeye, sıkıntıya ve gülüşe bir bakış atmaktan dolayı heyecan duyuyoruz." dedi.

    11. sezonun bu yılın başlarında son sezon olacağı duyurulmuştu. Birinci sınıf yayıncı, bölüm başına 10 sezon baz alındığında tüm platformlarda ortalama 5,7 milyon izleyiciye ulaştı. 11. sezonda William H. Macy, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Christian Isaiah, Noel Fisher ve Kate Miner yer alıyor.

    Paul Abbott tarafından yaratılan dizi, John Wells Productions ve Warner Bros. Television'la birlikte Bonanza Productions tarafından üretiliyor. Wells, Nancy M. Pimental, Joe Lawson, Iain MacDonald ve Michael Hissrich tarafından Amerikan televizyonu için geliştirilen dizinin yapımcılığını üstleniyor. Dizi, İngiltere yapımı aynı adlı orijinalinden uyarlandı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top