Hesabım
    Netflix Belgeseli "Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak"tan Fragman!

    Ürpertici belgeselden altyazılı fragman yayında..

    Netflix'ten gerçek hikayelere dayanan ve izleyicileri ürpertecek bir belgesel geliyor. Dört bölümlük bir mini dizi formatında yayınlanacak olan Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak adlı belgeselden Türkçe altyazılı fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu. Erin Gamble yapımcılığındaki dizi, yeni yılın ilk önemli belgesel ve gerilim dizilerinden biri olacak. 

    Kapılarınızı kilitleyin! Night Stalker: Bir Seri Katili Yakalamak, Amerikan tarihinin en kötü şöhretli seri katillerinden birinin yakalanıp adalete teslim edilmesinin gerçek hikayesini anlatıyor. Birinci ağızdan dinlediğimiz yürek parçalayıcı röportajlar, sürükleyici arşiv görüntüleri ve muhteşem fotoğraflarla anlatılan dört bölümlük belgesel dizi, ikonik bir Los Angeles hikayesine ayna tutuyor. 

    Gece Avcısı’nın korkusuyla herkesin kendisini bir kurban adayı gördüğü bu dönemde korku içinde yaşamanın tüyler ürpertici gerçekleri, 13 Ocak’ta Netflix’te izleyiciyle buluşuyor. 4 bölümden oluşan belgesel dizinin bölümler birer saatten oluşuyor. Yönetmen koltuğunda Tiller Russell'ın oturduğu dizinin yürütücü yapımcıları ise Tiller Russell, Tim Walsh, Eli Holzman, Aaron Saidman'den oluşuyor.

    Film, dizi ve son zamanda ağırlık verdiği yerli yapımlarla adından söz ettirmeyi başaran içerik devi Netflix, belgesel yapımlara ve gerçek hayat hikayelerine önem veriyor. 13 Ocak 2021 tarihinde, tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de de yayında olacak dizi, izleyiciler için rahatsız edici bir deneyim olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top