Hesabım
    Masumlar Apartmanı'ndan Kamera Arkası Röportajı

    Dizinin senaristi Deniz Madanoğlu'ndan açıklamalar..

    Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı eserinden OGM Pictures tarafından uyarlanan Masumlar Apartmanı, her bölümüyle reyting rekorları kırıyor ve izleyici kitlesini genişletmeye devam ediyor. Yapım şirketi bu ilgiyi karşılamak ve merak edilenleri açıklamak için kamera arkası videoları yayınlamaya başladı ve ilk videolardan biri senarist Deniz Madanoğlu röportajı oldu.

    Yayınlanan videoda, Madanoğlu hikaye hakkındaki genel görüşlerini, yazma sürecindeki dinamiklerini ve izleyicilerin diziye olan ilgisini yorumladı. Karakter oluşumları hakkında da bilgi veren Madanoğlu, yazım sürecine yeni başlayan kişilere de önerilerde bulundu. Dizi ekibinden diğer isimlerle yapılan kısa söyleşiler de şirketin resmi sosyal medya hesaplarından yayınlanmaya devam edecek.

    Masumlar Apartmanı'nda hayatları takıntılarla dolu olan Safiye ve Gülben iki kız kardeştir. Han ise ablaları ve hasta babalarının olduğu ailesini ayakta tutmak için çabalayan bir adamdır. Zamanını iş ve ailesi arasında mekik dokuyarak geçiren Han’ın hayatı İnci ile tanışmasıyla bambaşka bir hal alır. İnci’ye gönlünü kaptıran Han, ilk defa kendi mutluluğunun peşinden koşmaya karar verir. Bu durum ailenin dinamiklerinin değişmesine neden olur.

    Dizinin oyuncu kadrosunda, Birkan Sokullu, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah, Alper Saldıran, Atilla Şendil, Emir Özden, Gizem Katmer, Esra Ruşan ve Metin Coşkun bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Çağrı Lostuvalı oturuyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top