Hesabım
    CBS Kanalı, ‘B Positive’ İçin Devam Kararı Aldı

    Beş bölüm yayınlanan dizi, tam sezon siparişi aldı..

    "B Positive", CBS'de tam bir sezon için seçildi. Gösteri artık 2020-2021 yayın sezonunun tamamı boyunca devam edecek. Haber, dizinin 5 Kasım'daki prömiyerinden ve CBS'de sadece beş bölümünün yayınlanmasından sonra geliyor. "B Positive", geçen yılki pilot bölümün dışında pandeminin neden olduğu prodüksiyon kesintisinden önce çekimleri tamamlayan tek dizi olma ayrıcalığına sahip.

    CBS, geçtiğimiz mayıs ayında, Queen Latifah'ın oynadığı “The Equalizer” ve “Silence of the Lambs”ın ardındaki Clarice Starling hikayesini anlatan “Clarice” dizilerinin yanı sıra kanal için bir dizi satış anlaşmasını duyurmuştu. "B Positive", Marco Pennette tarafından yaratıldı ve CBS'in ana ortağı Chuck Lorre tarafından baş yapımcılık görevi gerçekleştiriliyor.

    Dizi, terapist ve yeni boşanmış bir baba olan Drew (Thomas Middleditch), yeni bir böbreğe ihtiyacı olduğunu keşfettiğinde, geçmişinden gelen ve kendisininkini vermeye gönüllü olan eşi benzeri olmayan bir kadın Gina (Annaleigh Ashford)'yla karşılaşma sürecini anlatıyor. Kether Donohue, Sara RueIzzy G. ve Terrence Terrell dizideki diğer oyuncular olarak göze çarpıyor.

    Dizi, Pennette'nin bir nakil alıcısı olarak kişisel deneyiminden esinlenmiştir. Pennette, yöneticisi Lorre ile birlikte prodüksiyon yapıyor. Dizi, Warner Bros. Television'la birlikte Chuck Lorre Productions tarafından çekildi. "B Positive", pandemi gölgesinde geçen bir yayın sezonunda daha fazla bölüm siparişi alan tek birinci sınıf program oldu. Çoğu yayıncı, sezonun bu noktasında birkaç yeni senaryolu diziye giriş yaptı ve daha çok, senaryosuz, önceden hakları edinilmiş programları tercih etti. "Clarice" ve "The Equalizer" da dahil olmak üzere çok sayıda dizi, sezon ortasında gösterime girecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top