Hesabım
    Good Trouble'ın Üçüncü Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

    Hayranlar için müjdeli haber geldi..

    Good Trouble'ın hayranlar tarafından merakla beklenen üçüncü sezon çıkış tarihi açıklandı. The Fosters'ın bir yan projesi olan Freeform dizisi, kariyerlerini sürdürmek için Los Angeles'a taşınan evlat edinilmiş kız kardeşler Callie Adams Foster (Maia Mitchell) ve Mariana Adams Foster (Cierra Ramirez) 'i konu alıyor. Gösterinin başlangıçta yazın geri dönmesi gerekiyordu, ancak birçok yapım gibi Covid-19 nedeniyle ertelendi.

    Dizi, pazartesi günü resmi Twitter sayfasında 17 Şubat Çarşamba günü gösterinin geri döneceğini duyurdu. Duyuruya eşlik eden paylaşımda gelecek bölümler için kısa bir tanıtım yapıldı. Klipte Callie, yüzü belli olmayan bir adamla potansiyel olarak pişmanlık verici bir karşılaşmadan sonra uyanan Mariana'nın olduğu sahneye geçmeden önce kız kardeşini yargılamamaya söz verirken görülüyor.

    Yönetici yapımcı Joanna Johnson, hayranlara, TVLine'la yaptığı bir röportaj esnasında Mariana’nın patronu Evan (TJ Linnard)'la takıldığı ertesi sabah da dahil olmak üzere, yeni sezonun, ikinci sezonun kaldığı yerden devam edeceğine dair güvence verdi. Muhtemelen bu, Mariana'nın duyuru yapılan videodaki panik anını açıklıyor. Johnson ayrıca, Callie'nin sezon finalinde belirsiz bırakılan erkek arkadaşı Jamie (Beau Mirchoff) ile olan ilişkisinin durumuna da cevaplar verileceğinin sözünü verdi.

    Sonraki bölümler, pandemi ve Black Lives Matter hareketinin yeniden canlanması gibi gerçek dünyadaki olayları da ele alacak. Good Trouble, Callie ve Mariana'yı Los Angeles'ta çalışan genç insanlar olarak takip ediyor, The Coterie adlı ortak yaşam alanında komşularla arkadaş oluyorlar ve romantik ikilemleriyle benzer sosyal meseleleri masaya yatırıyorlar. Dizide ayrıca, Zuri Adele, Tommy Martinez, Sherry Cola, Emma Hunton ve Josh Pence rol alıyor. Good Trouble'ın üçüncü sezon prömiyeri 17 Şubat'ta Freeform'da yer alacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top