Hesabım
    Hulu Mini Dizisi "The Sister"dan Fragman!

    Hulu, gerilim dizisi The Sister'ın ilk fragmanını yayınladı..

    Kabul etmeyi sevsek de sevmesek de herkesin hayat hikayesi sırlarla dolu. Hulu’nun orijinal dizisi “The Sister”, kişinin kendi gizli belirsizliklerini nasıl yaşadığına dair kışkırtıcı bir bakış sunuyor. Euston Films'in İngiliz yapımı olan projesi, merakla beklenen dizi için iki saygın oyuncunun yanı sıra beğenilen bir yazar ve yönetmen ekibini bir araya getiriyor. Dizi, 22 Ocak'ta prömiyer yapacak.

    Bu mini dizi, "Luther" yaratıcısı Neil Cross'un zihninden yeni bir bakış açısı getiriyor. Yazarın tanımlayıcı BBC dizisi, dramatik ve heyecan verici bir zafer olarak duruyor ve izleyicileri hala Idris Elba ve Ruth Wilson'ın olağanüstü performanslarına hayran bırakıyor. "The Sister" adına senaryo yazarı olarak hareket etmek, Cross'a "Burial" adlı romanını izleyiciler için kişisel olarak uyarlama şansı verdi. Yönetmen Niall MacCormick, bu kez genellikle yazarla ilişkilendirilen gergin temaları yorumlamakla görevlendirildi. 

    Russell Tovey ve Bertie Carvel, geçmişte geride bıraktıklarını düşündükleri bir şeyin bir araya getirdiği iki arkadaş olarak rol alıyor. İkili, bu istenmeyen anının, birden fazla insanın dünyasını yok etme tehdidinde bulunan bir kısırlıkla hayata döndüğünü fark eder. Bu ikiliden birini oynayan Tovey ilginç bir kariyer yörüngesine girdi. Çoğu kişi onu "Being Human" ve "Doktor Who" evrenindeki performanslarından tanıyacaktır. Carvel ayrıca, İngiliz eğlence endüstrisi arasında etkileyici bir üne sahip. Çalışmaları, "Doctor Foster"ın dramından, "Jonathan Strange & Mr Norrell"in fantastik dünyasına kadar çeşitli türlere uzanıyor. Projede ayrıca, Amrita Acharia, Nina Toussaint-White, Amanda Root, Simone Ashley ve Paul Bazely yer alıyor.

    Serinin resmi özeti ise şöyle: Sır saklamak için ne kadar ileri gidersiniz? Yağmurlu bir akşam, Nathan (Russell Tovey) geçmişten gelen istenmeyen bir yüze şaşırır. Nathan, hayatının en kötü gecesini asla unutamadı: Genç bir kadının ani, şok edici ölümüne yol açan bir parti. Sadece o ve eksantrik eski bir tanıdık olan Bob (Bertie Carvel) gerçekte ne olduğunu biliyorlar ve bunu böyle tutmaya karar verdiler. Ancak, yıllar sonra Bob, Nathan’ın dünyasını paramparça etmekle tehdit eden korkunç haberlerle Nathan’ın kapısında belirir. Çünkü artık Nathan'ın kendi sırları vardır. Kendisi ve ailesi için umutsuzca inşa etmeye çalıştığı her şeyi yok edebilecek sırlar.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top