Hesabım
    Kuzuların Sessizliği'nin Devam Dizisi "Clarice"ten Fragman!

    Silence of the Lambs hikayesi kaldığı yerden devam ediyor..

    CBS’in yakında yayınlanacak olan Kuzuların Sessizliği devam serisi Clarice'in ilk tam fragmanı yayınlandı. 11 Şubat Perşembe günü prömiyer yapacak olan dizinin başrolünde Rebecca Breeds (The Originals, Pretty Little Liars) yer alıyor. Breeds, psikolojik korku dizisinde, FBI ajanı Clarice Starling rolünde yer alıyor ve hikaye, filmdeki olaylardan bir yıl sonrasında devam ediyor.

    Dizi, 1993'te sahaya dönen Starling'in anlatılmamış kişisel hikayesine derin bir bakış atmayı hedefliyor. Zorlu bir çocukluktan gelen karmaşık psikolojik yapısı, onu bir erkek dünyasında çalışırken de kendi sesini bulmaya başlaması için güçlendiriyor. Hayatı boyunca peşini bırakmayan aile sırlarından bir kaçış olarak da mesleğine sarılıyor. Fragmanda, federal ajanı, Buffalo Bill davası hakkında mücadele ederken görüyoruz. Clarice, senatörlükten gelen Başsavcı Ruth Martin tarafından işe geri döndürülüyor. Fragman ayrıca Starling’in çocukluğundan kalma "eski hayaletlerine" ve Appalachia’nın eski durduğu yere dönüşüne dair ipuçları veriyor. Kesinlikle prosedürel olmayacak olan dizi, Star Trek: Discovery'nin yürütücü yapımcıları Alex Kurtzman ve Jenny Lumet'ten geliyor.

    Oyuncu kadrosunda Breeds'e katılan isimler arasında Michael Cudlitz (The Walking Dead), Kal Penn (House), Lucca de Oliveira (SEAL Team), Nick Sandow (Orange Is the New Black), Jayne Atkinson (Criminal Minds), Devyn Tyler (The Purge) ) ve yeni yetenek Marnee Carpenter yer alıyor. Ayrıca, Shawn Doyle (The Expanse) Clarice’in Quantico terapistini canlandırıyor ve Tim Guinee (Homeland, Revolution) ayrılıkçı bir milis grubunun lideri olarak görünüyor.

    Thomas Harris’in romanından, Hannibal Lecter karakterini izleyen beş filmden ikincisi olan Kuzuların Sessizliği, En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Senaryo, En İyi Erkek Oyuncu ve Jodie Foster’ın Starling rolüyle En İyi Kadın Oyuncu dalı da olmak üzere beş Oscar kazandı. Bryan Fuller'dan gelen ve eleştirmenlerce beğenilen bir prequel TV dizisi olan Hannibal, 2013'te, NBC tarafından üç sezon boyunca yayınlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top