Hesabım
    "Amazon Prime Video Türkiye"de Ocak Ayında Neler Var?

    Prime Video, Ocak 2021 içeriklerini duyurdu..

    Yakın zamanda resmi olarak ülke pazarına giren Amazon Prime Video, Türkiye’de 2021 yılının yayınlanacak ilk orijinal içeriklerini duyurdu. Ödüllü diziler ve Oscar söylentilerinde adı geçen içerikler, ocak ayında abonelerle buluşacak. Yapımların hepsinde Türkçe altyazı desteği bulunurken, Prime Video, eski ve popüler içeriklerinin yayınlarına da devam ediyor. İşte, ocak ayında yayınlanacak orijinal içeriklerin öne çıkanları.

    One Night in Miami – 15 Ocak

    Adı Oscar dedikodularında geçen ve Regina King'in ilk yönetmenlik denemesi olan One Night in Miami, 1964 yılında spor, müzik ve politikanın dört sembolünün, tarihin en büyük boks galibiyetlerinden birini kutlamak üzere bir araya geldiği geceyi anlatıyor. Miami Kongre Merkezi’nde ileride Muhammed Ali olarak tanınacak Cassius Clay’in dünya ağır siklet boks şampiyonu Sonny Liston’ı yenmesinin ardından, arkadaşları Malcolm X, Sam Cooke ve Jim Brown ile geçirdiği gece, 40 yıl sonra hala yankı uyandırmaya devam ediyor.

    American Gods – 11 Ocak

    Mitolojinin eski tanrıları ve günümüzün yeni teknoloji tanrıları arasındaki önlenemez savaşın muhteşem hikayesinin işlendiği American Gods, 11 Ocak’ta üçüncü sezonuyla geliyor. Ricky Whittle’ın canlandırdığı eski suçlu Shadow Moon karakteri, Ian McShane tarafından canlandırılan gizemli Mr. Wednesday tarafından göreve çağırıldığında, Nors mitolojisinin karizmatik ancak güvenilmez tanrısı Odin’in sadece bir tanrı değil, aynı zamanda Shadow’un babası olduğu ortaya çıkıyor. 

    Star Trek: Lower Decks – 22 Ocak

    Emmy ödüllü yazar Mike McMahan tarafından hazırlanan Star Trek: Lower Decks, Yıldız Filo’sunun en önemsiz gemisi U.S.S. Cerritos 2380’de görev alan destek mürettebatının hikayesini konu alırken, Star Trek: Next Generation ve Star Trek: Picard’da rol alan aktörler Jonathan Frakes ve Martina Sirtis de cameo rolleri ile yapıma katkıda bulunuyor.

    James May: Oh Cook – 15 Ocak

    James May, tek başına üstlendiği ikinci yapımı ile Prime Video’ya dönüş yapıyor. Yeni formatıyla 15 Ocak’ta sadece Prime Video’da yayına girecek James May: Oh Cook, bir ev ekonomistinin mutfağında izleyicileri etkileyici Uzakdoğu, Akdeniz ve yerel barların etkileyici dünyasına götürüyor. Prime Video üyeleri, evlerinde günlük malzemelerle yapabilecekleri birçok tarifi bu programda bulabilecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top