Hesabım
    HBO Max'in "Gotham PD" Dizisine Yeni Showrunner!

    Kasım ayında projeden ayrılan Terrence Winter'ın yerine kim geçti?

    HBO Max'te yayınlanacak olan Gotham PD serisinin yeni showrunnerı Joe Barton oldu. Barton, kasım ayında projeden çıkış yaptığı bildirilen Terrence Winter'ın isimsiz dizisinde baş yapımcı ve dizi sorumlusu olarak yer alacak. Barton, daha önce BBC Two / Netflix drama dizisi “Giri / Haji”yi yarattı ve yazdı. Ayrıca, "The Ritual" adlı uzun metrajlı filmi yazdı.

    Barton, son olarak, Amazon Stüdyoları tarafından dağıtımı yapılacak olan, Riz Ahmed ve Octavia Spencer'ın başrollerini paylaştığı yeni uzun metrajlı film “Invasion”ın ortak yazarlığını yaptı. Ayrıca, Sally Green'in kitaplarından uyarlanan Netflix drama dizisi “Half Bad”i yazacak ve yapımcılığını üstlenecek. Gotham PD dizisi, Matt Reeves'in yeni filmi “The Batman”le aynı dünyada yer olacak.

    Film ve dizinin, Gotham Şehri'ndeki yolsuzluğun anatomisine ilişkin inceleme yapacağı ve senaryoların bağlantılı olacağı söyleniyor. Dizi aynı zamanda, WarnerMedia’nın birden fazla alanda yeni bir Batman evreni başlatma çabalarının bir parçası. Reeves’in 6. & Idaho Prodüksiyon Şirketi, Warner Bros. Television'la ortak yapımda bulunacak.

    Gotham PD serisi, şu anda HBO Max'te iş hattında olan bir dizi DC projesinden biri, çünkü streaming platformu DC Comics IP'sine büyük ölçüde eğilme kararı aldı. James Gunn, John Cena'nın Peacemaker rolünde oynadığı "Suicide Squad" filminin bir spin-off projesi üzerinde çalışıyor. JJ Abrams ve Bad Robot Productions ise yayıncı için bir "Justice League Dark" serisi geliştiriyor. .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top