Hesabım
    Sam Morgan, Shameless'ın 11. Sezon Kadrosuna Katıldı

    Sam Morgan, Shameless'ın kalan bölümlerinde yer alacak..

    American Woman performansıyla tanınan Sam Morgan, Showtime’ın popüler draması Shameless’ın 11. ve son sezonuna tekrarlayan bir rolle katılıyor. Morgan, Born Free'nin yeni yuppie sahiplerinden birini oynayacak. Başrolünü William H. Macy'nin oynadığı Shameless'ın son sezonu, Gallagher Ailesi'ni ve Güney Yakası'nı Covid salgını ve yüzleşmelerin neden olduğu değişikliklerle bir dönüm noktasında buluyor.

    Frank (Macy), alkolik ve uyuşturucu kaynaklı alacakaranlık yıllarında kendi ölüm oranı ve aile bağlarıyla yüzleşirken, Lip (Jeremy Allen White), ailenin yeni reisi olma olasılığıyla boğuşur. Yeni evliler Ian (Cameron Monaghan) ve Mickey (Noel Fisher), kararlı bir ilişki içinde olmanın kurallarını ve sorumluluklarını çözerken, Deb (Emma Kenney), bireyselliğini ve bekar anneliğini kucaklıyor. Carl (Cutkosky), kolluk kuvvetlerinde beklenmedik yeni bir kariyer bulur, Kevin (Steve Howey) ve V (Shanola Hampton), Güney Yakası'nda zorlu bir hayatın savaşmaya değer olup olmadığına karar vermek için mücadele eder.

    Christian Isaiah ve Kate Miner'ın da başrolde yer aldığı dizi Paul Abbott tarafından yaratıldı. Prodüksiyon, John Wells Productions ve Warner Bros Television ile birlikte Bonanza Productions tarafından gerçekleşiyor. John Wells tarafından Amerikan televizyonu için geliştirilen dizinin idari yapımcılığını Wells, Nancy M. Pimental, Joe Lawson, Iain MacDonald ve Michael Hissrich yapıyor.

    Sam Morgan daha önce Paramount Network için American Woman'da Alicia Silverstone'la birlikte oynadı. Yeni yetenek, kısa film çalışmalarının yanı sıra, şu sıralarda Outside adlı drama filminin çekimleriyle meşgul durumda. Shameless'ın devamı, 31 Ocak 2021 tarihinde yayınlanacak bölümle tekrar başlayacak ve nisan ayında final yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top