Hesabım
    Derek Kolstad, "Dungeons & Dragons" Serisi Yazıyor

    "John Wick"'in yazarından fantastik dizi yolda..

    Çok sevilen "John Wick" serisinin yazarı Derek Kolstad'ın, popüler "Dungeons & Dragons" oyununu temel alan bir dizi yazıp geliştireceği doğrulandı. Bir zindan ustası ve hayal gücünün aktif bir şekilde kullanıldığı oyun, dünya çapındaki hayranlarını, oyun gecelerine ev sahipliği yapmaya ve yaratıcı hikayeler oluşturmaya teşvik etti.

    Pandemi sırasında, içerik oluşturucuların izlenme sayıları hız kazandıkça yeni bir kitle oluştu ve daha çok evde zaman geçirmeye başlayan genç izleyiciler de platformların kitlesini oluşturmaya başladı. Disney Plus'ta yer alan Marvel dizisi “The Falcon and the Winter Soldier” için de yazan Kolstad'ın serinin önemli yönlerini yakalayacak, macera dolu bir hikaye hazırlaması bekleniyor.

    Hasboro film stüdyosu eOne, şu anda duyurulmamış diğer projelerin yanı sıra "Dungeons & Dragons" dünyasını inşa etmek için de görüşmelerde bulunuyor. Yani, hayranlar iki ayrı diziyle de buluşabilir. 2000'den 2012'ye kadar üç “Dungeons & Dragons” filmi yapıldı ve Chris Pine'ın başrolünü oynadığı oyun tabanlı bir başka film aralık ayında duyuruldu. Filmin 2022 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

    Yeni yapım Jonathan Goldstein ve John Francis Daley tarafından yönetilecek. Kolstad'ın hikayeyi nerede ele almayı planladığı veya seriyi nasıl genişletmeyi planladığına dair detaylar henüz açıklanmadı. Rol yapma oyunu ilk olarak 1974'te oyun tasarımcıları Ernest Gary Gygax ve David Arneson tarafından yayınlandı ama esas çıkışını 1980'lerde yaptı. Muhtemelen dünyadaki en büyük rol yapma serilerinden biri olan oyunu milyonlarca kişi oynadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top