Hesabım
    Ethan Hawke, Marvel Dizisi "Moon Knight"ın Kadrosunda

    Hawke, dizide hangi karakteri oynayacak?

    Ethan Hawke, Disney Plus'ta çıkacak olan "Moon Knight" televizyon dizisinde kötü karakter olarak yer alacak ve Marvel Sinematik Evreni'ne katılacak. Marvel dizisi, Hawke'ı başrolde oynayan Oscar Isaac'le karşı karşıya getirirken, oyuncu seçimi bağımsız film severler için de “Moon Knight”ı ilgi çekici hale getirmiş olacak.

    “Ramy”den tanıdığımız oyuncu May Calamawy'i yakın zamanda kadrosuna ekleyen dizi, ayrıca Mohamed Diab ve “The Endless” ve “Synchronic” film yapımcıları Justin Benson ve Aaron Moorhead tarafından yönetilecek. Hawke’ın kendine özgü karakteri gizli kalsa da dizinin kötü adamını oynamaya hazır. Hawke, Locarno Film Festivali'nde aldığı yaşam boyu başarı ödülü münasebetiyle The Film Stage'le yaptığı röportajda, süper kahraman türüne karşı kararsızlık göstermiş ve Oscar adayı "Logan" hakkında bir tartışma başlatmıştı.

    Hawke o sırada, "Şimdi bize 'Logan'ın harika bir film olduğunu söylemeleri gibi bir problemimiz var. Bu harika bir süper kahraman filmi. Hala ellerinden metal çıkan taytlı insanları içeriyor. Bresson değil. Bergman değil. Ama bunun hakkında yanlış konuşuyorlar. Logan'ı görmeye gittim çünkü herkes bu harika bir film diyordu. Hayır, bu sadece iyi bir süper kahraman filmi. Büyük fark var, ancak büyük şirketler bir fark olduğunu düşünmüyor. Büyük şirketler, bunun harika bir film olduğunu düşünmenizi istiyor çünkü ondan para kazanmak istiyorlar." dedi.

    Collider ile yapılan bir sonraki röportajda Hawke, Amerika'daki para ve servet birikimi konusundaki saplantımızın ne olduğu hakkında incelikli bir noktaya değindiğini söyledi. Oyuncu, "Scott Derrickson’ın‘ Doctor Strange’’i harika, Chris Nolan’ın ‘The Dark Knight'ı ve James Mangold’un ‘Logan’ı. Bunlardan alıntı yaptım çünkü onlar benim favorilerimdi ve insanlar bunu benim onları eleştirdiğimi söyleyerek paylaştı. Diyelim ki her türden filmi yapan bir topluluğa ihtiyacımız var." dedi. Hawke, Showtime sınırlı dizisi "The Good Lord Bird" için övgü dolu eleştiriler aldı ve geçen yılın sonuna doğru "The Witch" ve "The Lighthouse" yönetmeni Robert'in yeni Viking destanı "The Northman"in prodüksiyonunu tamamladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top