Hesabım
    Marvel Dizileri "Moon Knight" ve "She-Hulk"un Çekimleri Ne Zaman?

    Disney Plus, beklenen iki dizi için takvimini belirledi..

    Marvel, yaklaşan Disney Plus dizileri Moon Knight ve She-Hulk'un çekimlerine mart ayında başlayacak. Marvel Sinematik Evreni dördüncü aşamaya girerken, Disney Plus için bir dizi şov üreterek erişimini filmlerin ötesine taşıyor. Bunların ilki olan WandaVision, 15 Ocak'ta gösterime girecek ve takip eden aylarda The Falcon and the Winter Soldier ve Loki'nin ilk sezonlarının yayınlanması bekleniyor. Hollywood'un geri kalanı gibi Marvel da Koronavirüs salgını nedeniyle yayın planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Disney Plus şovlarının çoğu erteleme kararı aldı.

    Moon Knight ve She-Hulk, ilk olarak Kevin Feige tarafından 2019'daki D23 Expo'da Ms. Marvel'la birlikte duyuruldu. Çoğunlukla, bu üç şovla ilgili ayrıntılar gizli tutuldu ama son aylarda başrollerin nihayet belirlendiği öğrenildi. Bildirildiğine göre, Oscar Isaac, Moon Knight'ta başrol oynayacak, Tatiana Maslany ise She-Hulk olarak bilinen Jennifer Walters'a hayat verecek. Marvel, bu oyuncular hakkında henüz resmi olarak yorum yapmadı ama Ms. Marvel setinde Iman Vellani görüldüğü için, Isaac ve Maslany'nin sıradaki gemide olduğu anlaşılıyor.

    Mart ayının başlangıcı göz önüne alındığında, hem She-Hulk hem de Moon Knight'ın 2022'ye kadar prömiyeri olmayacak gibi görünüyor. Normalde 2021'in sonunda tamamlanabilecekken, Marvel muhtemelen Disney Plus şovlarını takvime yaymak isteyecek. 2021'de WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier ve muhtemelen Loki var. Ms. Marvel'ın da üretime başlamasıyla birlikte, Moon Knight ve She-Hulk'tan önce prömiyer yapması mantıklı. 

    Sonuç olarak, hayranların Isaac ve Maslany'nin MCU'ya katıldığını görmeden önce kendilerini daha uzun süre beklemeleri gerekebilir. Yine de, bu gösteriler için bir planın yürürlükte olduğunu duymak sevindirici. Koronavirüs salgını, MCU'nun planlarını büyük ölçüde değiştirdi, hatta 2020'yi tamamen atlamaya zorladı. Moon Knight ve She-Hulk yola geri dönüp bildirilen bu plana sadık kalarak Marvel hayranlarını ve yeni Disney Plus izleycilerini biraz sevindirebilir. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top