Hesabım
    Queen Latifah'lı CBS Dizisi 'The Equalizer'dan Fragman

    Equalizer, bu kez TV dizisi olarak karşımıza çıkacak..

    Birkaç kez uyarlanan, yakın zamanda Denzel Washington'ın oynadığı sinema versiyonu da olan Equalizer, CBS aracılığıyla ekranlara dönüyor. Queen Latifah, her zaman memnuniyetle karşılanan Adam Goldberg'i (Dazed and Confused) içeren küçük bir destek ekibinin yardımıyla suçla savaşmaya karar veren Robyn McCall'ı canlandırıyor.

    "911'i arayamadığınızda arayacağınız kişi benim." diyor McCall ve Chris Noth'un da rol aldığı bir ekibe, CIA'in de olay yerindeki bu tehlikeli yeni suçluyu merak ettiği konusunda uyarıyor. Görünüşe göre, dizi de en az filmi kadar bol aksiyon içerecek ve Latifah'yı bu rolde görmek oldukça ilginç olacak. Film için bir yandan üçüncü bölüm dedikoduları konuşuluyor. İki proje, birbirinden güç alabilir ve aynı zamanlarda izleme şansı bulabiliriz.

    Universal Television ve CBS Studios'un bu modern yeniden tasvirinde ayrıca, Tory Kittles, Liza LapiraLaya DeLeon Hayes ve Lorraine Toussain yer alıyor. Bu arada, Queen Latifah, Andrew Marlowe, Terri Miller, John Davis, John Fox, Debra Martin Chase, Shakim Compere ve Richard Lindheim, CBS'te yayınlanacak orijinal Equalizer serisinin ortak yapımcılığını üstlenecek. 

    Liz Friedlander pilot bölümü yönetti ve yapımcılığı üstlendi. Latifah, son olarak Hustle ve The Tiger Rising yapımlarının çekimlerini tamamladı. Başarılı oyuncu ve müzisyenin 2003 yılında Chicago filmindeki performansıyla bir Oscar adaylığı bulunuyor. Bu arada CBS, Kuzuların Sessizliği dizisi Clarice'i de yakında yayınlayacak ve bu iki diziyle oldukça iddalı durumda. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top