Hesabım
    Queen Latifah, Netflix Gerilimi ‘End of the Road’un Başrolünde

    Latifah, aynı zamanda yürütücü yapımcılardan biri olacak..

    Queen Latifah, Netflix filmi “End of the Road”da başrol oynayacak. Ayrıca, Millicent Shelton tarafından yönetilecek olan filmin sorumlu yapımcılığını üstlenecek. Gerilim, kısa süre önce dul kalan ve işini kaybettikten sonra ailesini ülke çapında yeni bir hayata başlamaya yönlendiren Brenda'nın yaşadıklarını konu edecek.

    New Mexico'da çölde izole edilmiş durumda olan aile, gizemli bir katil tarafından hedef alınınca ona karşı savaşmayı öğrenmelidir. "The Intruder" ve "Obsessed" gibi jenerikleri bulunan David Loughery senaryoyu Christopher Moore'un orijinal senaryosuna dayanarak yazdı. "End of the Road"un yapımcıları arasında Edmonds Entertainment için Tracey Edmonds, Twisted Pictures için Mark Burg ve Brad Kaplan yer alıyor.

    Shakim Compere, Latifah ile birlikte Flavour Unit Entertainment adına yönetici yapımcılık görevini üstlenecek. Shelton, "P-Valley", "Insecure", "Black-ish", "The Walking Dead" ve "30 Rock" gibi çok sayıda popüler TV şovunun bölümlerini yönetti. Kariyerine Mary J. Blige gibi sanatçılar için müzik videoları yöneterek başladı. “End of the Road”, ilk uzun metrajlı film yönetmenliği olacak.

    Latifah, kısa süre önce Netflix'te, Ryan Murphy’nin mini dizisi “Hollywood”da çalıştı. Başrollerini David Corenswet, Darren Criss, Dylan McDermott ve Patti LuPone'un oynadığı Emmy adayı dramada Hattie McDaniel'i canlandırdı ve eğlencenin altın çağı anlatıldı. Sayısız film çalışmaları arasında yol gezisi komedisi “Girls Trip”, müzikal “Hairspray” ve Adam Sandler'ın da rol aldığı yeni film “Hustle” yer alıyor. Latifah, 2002 yılında müzikal film “Chicago”daki Mama rolüyle Oscar adaylığı aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top