Hesabım
    Tuba Büyüküstün, Sefirin Kızı'nın Kadrosuna Katıldı!

    Sefirin Kızı'na ses getirecek transfer..

    Geçtiğimiz gün Neslihan Atagül Doğulu'nun diziden ayrılmasıyla hayranlarının büyük bir şok yaşadığı Sefirin Kızı, bu kez bir müjdeli haberle gündem oldu. Başarılı oyuncu Tuba Büyüküstün, dizinin kadrosuna dahil oldu ve haber sosyal medyada konuşulmaya başladı. Ana kadrodan oyuncu ayrılmasını, başka bir önemli oyuncuyla kapatmak için hareket eden Star TV, resmi olarak duyuruyu paylaştı.

    Star TV sosyal medya hesaplarından Tuba Büyüküstün'ün karlar içinde ve sette olması muhtemel bir videosu paylaşıldı ve not olarak "Star TV’ye hoş geldin Tuba Büyüküstün!" sözlerine yer verildi. Dizide, başarılı oyuncunun yeni bir karakteri canlandıracağı ve senaryonun, yakın zamanda yapılan duyuruda belirtildiği gibi yeniden yazılacağı öğrenildi.

    Tuba Büyüküstün ise Instagram hesabından müjdeyi verdi ve şu sözleri paylaştı; "Hem tanıdık, hem yepyeni bir yolculuk başlıyor. Çok sevgili eski partnerim Engin, canım senaristim, dostum Eylem, bu sektördeki ilk yıllarımda tanıştığım sevgili Emre, daha önce pek çok projeme ev sahipliği yapmış Star TV ile tekrar çalışacak olmanın keyfiyle, yepyeni bir karakterle sizinle buluşacak olmanın heyecanını birlikte yaşıyorum. Hepimiz için açık havada derin bir nefes almak gibi bir deneyim olması dileyiğle.. Hoşbuldum.. Yakında görüşmek üzere..."

    "Sefirin Kızı" dizisinin başrollerini Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte Neslihan Atagül Doğulu üstleniyordu ve sağlık sorunları nedeniyle diziden ayrılmak zorunda kaldı. Yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak'ın oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Sedef Nehir Erdem kaleme alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top