Hesabım
    Fantastik Dizi "Winx Efsanesi: Kader"den Altyazılı Fragman

    Odaklan, öğren ve geliş. Dönüşüm bekliyor...

    Netflix, "Winx Efsanesi: Kader"in Türkçe altyazılı fragmanını paylaştı. Genç yetişkinler için kurgulanan dizinin fragmanında biraz Harry Potter'ın Hogwarts'ını hatırlatacak bir okul olan Alfea ile tanışacaksınız. Büyük bir fark, buradaki öğrencilerin cadı değil peri olması. Hikaye, diğer perilerin aksine, insan dünyasından gelen periler üzerinden ilerliyor.

    Harry'nin büyülü yatılı okula ilk geldiğinde olduğu gibi, bu dizide de Bloom ("Chilling Adventures of Sabrina" alum Abigail Cowen) benzer bir sürece dahil oluyor. Ancak, "Winx Efsanesi: Kader" fragmanının da gösterdiği gibi, Bloom'da özel bir şey var ve öğretmenleri de dahil olmak üzere etrafındaki herkes tam olarak ne olduğunu ortaya koyamıyor ama Bloom elinden geleni yapacak ve bir yolunu bulacak.

    Okul, peri halkının on yıllardır duyduğu ama karşı karşıya gelmedi kötü düşmanlar "The Burned Ones"ın tehdidiyle karşı karşıyadır. Görünüşe göre Burned Ones, Bloom okula geldiğinde, ortalığı kasıp kavurmak için yavaş yavaş geri geliyor. Netflix'e göre, "Altı bölümlük dizi, aşk, rekabet ve kendilerini tehdit eden canavarlar arasında dolaşırken güçlerinde ustalaşmayı öğrenmeleri gereken, büyülü bir yatılı okul olan Alfea'da okuyan beş perinin ergenlik çağındaki yolculuğunu konu alıyor." 

    Dizide, Bloom rolünde Abigail Cowen, Stella rolünde Hannah van der Westhuysen, Aisha rolünde Precious Mustapha, Terra rolünde Eliot Salt, Musa rolünde Elisha Applebaum ve Beatrix rolünde Sadie Soverall rol alıyor. Drama, Brian Young ("The Vampire Diaries") tarafından yaratıldı ve Iginio Straffi tarafından ABD'de Nickelodeon için yaratılan İtalyan çizgi dizi "Winx Club"ın bir versiyonu. “Winx Efsanesi: Kader”, 22 Ocak'ta Netflix Türkiye'de, tüm dünyayla aynı anda prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top