Hesabım
    Hulu'nun Komedi Dizisi ‘Shrill’, Üçüncü Sezonuyla Sona Erecek

    Son sezon, 2021 yılı bitmeden yayınlanacak..

    Hulu, "Shrill"in yaklaşan üçüncü sezonunun son sezon olacağını doğruladı. Lindy West'in “Shrill: Notes from a Loud Woman” kitabına dayanan komedi, bedenini değil hayatını değiştirmek isteyen bir kadın olan Annie rolünde Aidy Bryant'ı karşımıza çıkarıyor. Annie, ilk iki sezon boyunca, annesi (Julia Sweeney), patronu (John Cameron Mitchell) ve çevrimiçi bir trol (Beck Bennett) ile karmaşık bir ilişki de dahil olmak üzere bazı baskılarla karşı karşıya kaldı ama her şeye rağmen kendiyle barışık olmayı başardı ve erkek arkadaşı Ryan'la olan zorlayıcı ilişkisine devam etti

    İkinci sezonun yayınlanmasından sadece iki ay sonra, geçen yılın mart ayında "Shrill"in sekiz bölümlük üçüncü sezon onayı aldığı duyurulmuştu ve şimdi, bu sezonun final olacağı bilgisi paylaşıldı. Bu yenilemeden önce, dizi sorumlusu Ali Rushfield, Variety'ye verdiği demeçte, gelecekteki bölümlerde Annie'nin hem kişisel hem de profesyonel düzeyde Ryan'la mücadele etmek zorunda kalacağını, çünkü ikinci sezonun onunla aynı ofiste çalışmasını sağladığını söyledi.

    Rushfield, "Kişisel deneyimlerime göre, bu insanlar hayatınızıdan öylece gitmiyor. Bir ya da otuz yıl kalan biri olabilir, asla bilemezsiniz. Ve kesinlikle onun gibi biri sadece 'elveda' gibi basit bir şekilde gitmez."dedi. Üçüncü ve son sezonun yazar odası geçen yılın mart ayında çalışmaya başladı ve prodüksiyon, yapımcı Warner Bros. Television’ın Covid güvenlik kuralları uyarınca Portland'da çekimleri tamamladı. Sonbaharda "Shrill" dizisinin çekilmesi, Bryant'ın NBC'nin gece yarısı komedi dizisi "Saturday Night Live"ın bu sezonunda yer almasını da engelledi.

    “Shrill”, tamamı yönetici yapımcı olan West, Bryant ve Rushfield tarafından yaratıldı. Gösteri, Broadway Video'dan Lorne Michaels ve Andrew Singer, Brownstone Prods'tan Elizabeth Banks ve Max Handelman ile Warner Bros.'tan geliyor ve aynı zamanda bu isimler yönetici yapımcı olarak da görev yapıyor. Lolly Adefope, Ian Owens ve Patti Harrison da dizide rol alan diğer isimler arasında.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top